پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه تاس کباب


طرز تهیه تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب | در ادامه این مطلب مواد لازم برای تهیه تاس کباب و همینطور طرز تهیه آنرا به همراه نکاتی برای خوشمزه کردن آن آورده ایم که با هم می خوانیم.

مواد لازم تاس کباب

گوشت گوسفند 1 کیلو

پیاز یزرگ 2 عدد

هویج 3 عدد

سیب زمینی 2 عدد

به 1 عدد

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه تازه آسیاب شده به میزان لازم

طرز تهیه تاس کباب

1- دنده گوسفندی را به 4 تکه تقسیم کنید.

2- هویج و پیاز و سیب زمینی را حلقه حلقه کنید.

3- قابلمه مناسبی انتخاب کنید.

4- داخل قابلمه روغن ریخته و یک ردیف حلقه های پیاز کف قابلمه بچینید.

5- روی پیازها تکه های گوشت را چیده و روی آن فلفل و زردچوبه بپاشید.

6- روی گوشت ها یک ردیف هویج بچینید. ردیف بعد به ها را که به صورت برش های پرتقال بریده اید بچینید.

7- در نهایت سیب زمینی ها را چیده و حدود نیم پیمانه آب همراه با فلفل و ادویه دلخواه به قابلمه اضافه کنید.

8- قابلمه را روی گاز قرار دهید تا جوش بیاید، سپس شعله را کم کرده ، در قابلمه را ببندید تا به مدت 3 تا 4 ساعت به آرامی مواد بپزند. حواستان باشد که آب غذا تمام نشود وگرنه پیازهای ته قابلمه که خوشمزه ترین قسمت غذا هستند می سوزد.

9- خوشمزه شدن این غذا به این دلیل است که به آرامی مواد با هم می پزند و اب زیادی هم ندارد.

10- اینخوراک را با نان سنگک تازه و سبزی خوردن نوش جان کنید.

نکات

گوشتی که برای تهیه تاس کباب استفاده می شود بایستی حتما گوشت گوسفندی و ترجیحا دنده باشد. سبزیجات تاس کباب بسته به فصل و ذائقه خانواده تغییر می کند. برخی افراد از گوجه فرنگی، کمی رب، آلو و بادمجان هم استفاده می کنند.

منبع: میهن فال