یکشنبه, ۱۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 2 February, 2025
شیوههای موفقیت
آیا تا کنون موفقیتی را در زندگیتان بهدست آوردهاید؟ اگر چنین است، شیوههای موفقیت را تجربه کردهاید. آیا به خاطر میآورید زمانی را که تلاش زیادی برای برداشتن اولین قدم ها، داشتید؟ مسلما" خیر؛ و هنوز هم آن تلاش مزبوحانه را بهیاد نخواهید آورد.
شاید برای خیلی از ما، راه رفتن و برداشتن اولین قدمها، سادهترین فعالیتی بوده است که در زندگیمان، انجام دادهایم. اما در آن سن، این حرکت چالش برانگیزترین کاری بود، که انجام دادهایم. وقتی کودکی برای اولین بار راه رفتن را میآموزد، ابتدا با سینهخیز رفتن و استفاده از صندلی یا میز سعی در بالا کشیدن خودش دارد. عموما"، اولین قدمها همراه با زمین خوردن و افتادن است. اما بعد از مدتی دوباره سعی میکند، حتی اگر چندینبار زمین بخورد، دست از تلاش برنمیدارد تا مهارت راه رفتن را به خوبی بیاموزد. در آخر، برخلاف نگرانی مادر و پدر، کودک به زودی راه رفتن و دویدن را میآموزد.
موفقیت!
دانشمندان و پزشکان معتقدند که راه رفتن شاهکار کاملی است. تعداد زیادی از عضلات با یکدیگر همکاری دارند تا ما بهطور متعادل و راست بایستیم و قدم برداریم؛ واقعا" فرآیند پیچیدهای است. با تمرین و تکرار، در این کار خبره میشویم و راه رفتن را بهصورت عادت روزانهای درمیآوریم. وقتی میخواهیم از روی صندلی بلند شویم، کتابی را برداریم یا تلفن را پاسخ دهیم، دربارهی تعادلی که باید ایجاد کنیم فکر نمیکنیم، به راحتی میایستیم و به سمت جایی که میخواهیم حرکت میکنیم. البته، میتوانیم سینهخیز هم برویم، اما یاد گرفتهایم که راه رفتن مفیدتر، کاربردیتر و اجتماعیتر است. بنابراین راه رفتن را برای رفتن از جایی به جای دیگر، انتخاب میکنیم.
برای بهدست آوردن هر هدفی در زندگیتان باید مهارتها و اقدامات لازم برای رسیدن به آن را بدانید، و سپس چندینبار از آنها استفاده کنید
راز تسلط بر این مهارت پیچیدهی راه رفتن چیست؟
عوامل زیادی در راه رفتن موفقیتآمیز، نهفته است. در واقع آنچه که انجام میشود بیش از ایجاد تعادل و کنترل ماهیچههای ما در حرکت به جلو است. انگیزهای، هدفی و یا مشوقی باعث حرکت در ما میشود. معمولا"، این مشوق به شکل حامی یا اشتیاقی که تحریکمان میکند تا کاری را انجام دهیم، رخ مینماید. پدر یا مادر. والدینمان تشویقمان میکنند و به ما میگویند که چه کاری انجام دهیم. و با حمایت آنها، برای کسب بهترین نتیجه تلاش و تمرین میکنیم.
خوب، نتیجه!
بیشتر ما، راه رفتن را بهعنوان حرکتی ساده که به راحتی انجام میدهیم، فرض میکنیم. اما، در واقع برای این که در این حرکت به ظاهر ساده، مهارت کسب کنیم، تلاش بسیار نمودهایم. و حالا بهصورت عادتی درآمده است که به راحتی بلند میشویم، تعادلمان را حفظ میکنیم، به سمت جلو حرکت میکنیم و یک پا را در مقابل دیگری قرار میدهیم.
زیبایی درک این حرکت این است که شما دقیقا" همین شیوه را برای کسب موفقیت در حیطههای دیگری از زندگیتان هم میتوانید تجربه کنید. برای بهدست آوردن هر هدفی در زندگیتان باید مهارتها و اقدامات لازم برای رسیدن به آن را بدانید، و سپس چندین بار از آنها استفاده کنید. قبل از این که دیر شود، سعی کنید که این مهارتها و اقدامات بهعنوان عادتی برای شما درآید. این عادت بعدها بهعنوان بخشی از زندگیتان برای رسیدن به اهدافتان، خواهد بود. پیروی از این شیوه، بارها و بارها، عادت موفق بودن و موفق زندگی کردن را در زندگیتان، ایجاد میکند.
قبل از این که دیر شود، سعی کنید که این مهارتها و اقدامات بهعنوان عادتی برای شما درآید. این عادت بعدها بهعنوان بخشی از زندگیتان برای رسیدن به اهدافتان، خواهد بود
همیشه بهخاطر داشته باشید که شما از ابتدای کودکی، این عادت موفق بودن، را با خود داشتهاید و اولین تجربهتان در راه رفتن بوده است. پس شروع کنید، هدفی را انتخاب کنید، برخیزید و با ایجاد تعادل، یاد بگیرید که برای رسیدن به هدفتان به جلو بروید و قدمها را یکی پس از دیگری بردارید تا عادت موفقیت را بهدست آورید و اهدافتان را جامهی عمل بپوشانید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست