دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی با پنیر خامه ای


شیرینی با پنیر خامه ای

● مواد لازم :
▪ کره ی پاستوریزه نصف پیمانه (۷۵ گرم)
▪ پنیر خامه ای پاستوریزه نصف پیمانه (۷۵ گرم)
▪ آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری
▪ آرد سفید گندم حدود ۲ پیمانه (۲۰۰ گرم)
▪ زرده ی تخم مرغ ۳ عدد …

مواد لازم :

کره ی پاستوریزه نصف پیمانه (۷۵ گرم)

پنیر خامه ای پاستوریزه نصف پیمانه (۷۵ گرم)

آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری

آرد سفید گندم حدود ۲ پیمانه (۲۰۰ گرم)

زرده ی تخم مرغ ۳ عدد

مواد لازم برای میان شیرینی :

شکر ۵ قاشق سوپ خوری

دارچین ۱ قاشق سوپ خوری

گردوی پودر شده ۱ پیمانه (۱۰۰ گرم)

شکر (برای تزیین روی شیرینی) ۱ قاشق غذاخوری

زرده ی تخم مرغ ۱ عدد

زعفران حل شده نصف قاشق چای خوری

روش تهیه :

ـ کره و پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا حالت کرمی پیدا کند.

ـ آب لیمو و ۳ عدد زرده ی تخم مرغ را به آن بیفزایید.

ـ آرد را الک کنید و آن را کم کم به مواد قبلی اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید تا خمیر نرمی درست شود (اگر آرد بیشتری لازم بود، اضافه کنید).

ـ خمیر را در ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید.

ـ برای تهیه مواد داخل شیرینی شکر ، دارچین و گردوی پودر شده را با هم مخلوط کنید.

ـ خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشیده اید، به ضخامت نیم سانت به شکل دایره باز کنید و از مواد میان شیرینی که از ـ قبل با هم مخلوط نموده اید، روی سطح خمیر بریزید و پخش کنید.

ـ خمیر را به صورت مثلثی برش دهید.

ـ سپس از قسمت پهن انتهایی، خمیر را به صورت سه گوش ببندید.

ـ خمیرهای آماده را داخل سینی فر چرب شده قرار دهید.

ـ مخلوط زرده ی تخم مرغ و زعفران را روی شیرینی ها بمالید و مقداری شکر روی آن ها بپاشید.

ـ شیرینی ها را در فری که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه ی سانتی گراد گرم شده، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا به رنگ طلایی روشن درآید و پخته شود.