شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

ماهی شکم پر


ماهی شکم پر

● مواد لازم :
▪ ماهی ۱ عدد
▪ گشنیز خرد شده ۲۵۰ گرم
▪ پیاز خرد شده ۱ عدد
▪ سیر خرد شده ۲۵۰ گرم
▪ تمبرهندی به میزان لازم
▪ گردو ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
▪ ادویه، نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم …

مواد لازم :

ماهی ۱ عدد

گشنیز خرد شده ۲۵۰ گرم

پیاز خرد شده ۱ عدد

سیر خرد شده ۲۵۰ گرم

تمبرهندی به میزان لازم

گردو ۵۰ تا ۱۰۰ گرم

ادویه، نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

روغن سرخ کردنی به میزان لازم

طرز تهیه:

- ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.

- مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.

- سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.

- پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.

- درب ظرف را می بندیم. بعد از ۱۰ دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از ۲ تا ۳ دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.

- مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.

- در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.

- سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

نکته :

- به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده کرد.

- به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده کرد.