پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
خورش قارچ
از فواید انواع قارچ ها هر چه بگوییم باز هم كم گفته ایم. قارچ را می توان كباب كرد، سرخ نمود و یا از آن خورش فراهم آورد. در زیر مواد اولیه و دستور پخت خورش قارچ را آورده ایم. كدبانوی منزل كافی است برای طبخ آن، ۶۰ دقیقه وقت بگذارد.
مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر:
مرغ:
یك عدد متوسط،
قارچ:
یك كیلو،
پیاز سرخ كرده:
۴ قاشق سوپ خوری،
زرده تخم مرغ:
۳ عدد، آرد: یك قاشق سوپ خوری،
آبلیمو:
نصف استكان،
زعفران ساییده و روغن آب كرده
نمك و فلفل به مقدار دلخواه و كافی.
شیوه پخت:
مرغ را با دو لیوان آب و پیاز سرخ شده و نمك و فلفل می گذاریم بپزد. قارچ ها را پس از خوب شستن، به قطعات درشت خرد می كنیم بعد از سرخ كردن، آرد را روی آن می پاشیم و كمی تفت می دهیم و به مرغ اضافه می كنیم.
سپس آبلیمو و زعفران را به خورش می افزاییم كمی كه غلیظ شد، زرده های تخم مرغ را به آن اضافه می كنیم و مرتب هم می زنیم تا زرده ها یك جا بسته نشود. خورش یكی دو جوش دیگر كه زد آن را از روی آتش برمی داریم.
چنان چه قارچ تازه در منزل ندارید می توانید از دو قوطی متوسط كنسرو قارچ استفاده كنید. در این صورت آب كنسرو را هم در خورش می ریزیم. كنسرو قارچ، به سرخ كردن نیاز ندارد و می توان آن را موقع ریختن تخم مرغ، به ظرف غذا بیفزاییم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست