چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
اگر شما هم فرزند دانش آموز دارید، بخوانید
خانواده ها همیشه نگران آموزش و تعلیم و تربیت کودک خود می باشند مخصوصا خانواده هایی که تنها یک فرزند دارند، کودک را از سال های آغازین زندگی مجبور به حضور و شرکت در کلاس های مختلف و در ۷ سالگی راهی دبستان می کنند به این امید که او در آینده به راحتی به دانشگاه وارد شود و تحصیلات عالی داشته باشد. به نقل از «Reader digest»۲۱ نکته ای را که والدین باید به آن ها توجه کنند آورده ایم. خواندن آن ها را برای والدین توصیه می کنیم.
۱) معلمی یک شغل مورد علاقه و وظیفه است و معلمی پیدا نخواهید کرد که بگوید صرفا برای پول این حرفه را انتخاب کرده است.
۲) فرزند خود را به خواندن بیشتر که کلید موفقیت تحصیلی است ، تشویق کنید.
۳) اگر هم فرزندتان به شما اطمینان دهد که مشق شب را انجام داده است، حتما تکالیف او را کنترل کنید.
۴) دانش آموزان بی ادب ، بی نزاکت و والدین دانش آموزانی که دائما به معلم ایراد می گیرند، باعث بی انگیزگی او خواهند شد.
۵) بعضی والدین به عنوان تشویق، وسایل گران قیمت برای فرزندان خود تهیه می کنند در حالی که کودکان به توجه بیشتر نیاز دارند.
۶) معلم دشمن دانش آموز نیست بلکه همراه والدین برای تربیت او تلاش می کند.
۷) واقعیت امر این است که فرزند شما از ترس گرفتار شدن همیشه حقیقت مطلب را به شما نخواهد گفت. پس در مورد اتفاقاتی که در کلاس درس و مدرسه می افتد عجولانه قضاوت نکنید.
۸) معلمان برای سرو سامان دادن به وضعیت کلاس های درسی و برنامه آموزشی ساعت های زیادی قبل و بعد از ساعت تعطیلی مدرسه در آن جا حضور دارند، قدردان زحماتشان باشید.
۹) این معلمانند که تشخیص می دهند دانش آموز مشق و تکالیف شب را انجام بدهد یا نه زیرا اوست که می تواند میزان استعداد دانش آموزان را تشخیص دهد.
۱۰) درست است که حمایت ومداخله والدین در برنامه های آموزشی لازم است اما آن ها نباید بی دلیل در همه کارهای آموزشی نظر دهند و اصرار بر اعمال نظرات خود داشته باشند.
۱۱) تعطیلات تابستان خوب است اما اغلب معلمان وقتشان برای کلاس های آموزشی پر است بنابراین باید قبول کنیم که معلمان همیشه در حال ارتقای سطح آگاهی و معلومات خودشان می باشند درست مانند مدیر و رئیسی که برای اداره شرکت و کارخانه خود دائما تلاش می کند.
۱۲) موفقیت با حفظ کردن و نمره آوردن درس به دست نمی آید بلکه از طریق مسئولیت پذیری و سعی و تلاش مستمر حاصل می شود.
۱۳) هنگامی که دانش آموز تکالیفش را فراموش می کند، والدین نباید به شکل افراطی از او حمایت و فراموشکاری او را توجیه کنند .
۱۴) از انجام دادن کارهای فرزندان خود دست بردارید و بگذارید آن ها هرچند با اشتباه فراوان، کارشان را خود انجام دهند.
۱۵) شاید روزهایی پیش بیاید که معلمی بخواهد شغلش را رها کند اما با دیدن لبخند یک دانش آموز همه سختی ها و مشکلات را فراموش خواهد کرد. پس به فرزندان خود محبت و خنده رویی را یاد دهید.
۱۶) معلمان مشاوره خانواده نیستند که شما با آن ها درباره همسرتان ومشکلات خانواده صحبت کنید.
۱۷) پیش از این پس از تعطیلی مدرسه، دانش آموزان در بیرون از خانه به بازی می پرداختند و یاد می گرفتند که چگونه مشکلات خود را رفع کنند. اما با حضور رایانه و تلویزیون دانش آموزان در برقراری ارتباط با دیگران دچار مشکل شده اند و باید مشکلات و ناراحتی آنان از طریق معلم و والدین برطرف شود.
۱۸) حرکت ناپسند دانش آموز، نادرستی تربیت والدین را نشان می دهد.
۱۹) درست است که فرزند شما مرکز توجه شما و خانواده شماست اما معلم در هر کلاس با حدود ۲۰ دانش آموز در ارتباط است که باید به تک تک آن ها توجه کند.
۲۰) معلمان نقش یک مادر، پدر، روان شناس و دوست را به عهده دارند و علاوه بر آن باید درخصوص مشکلات درسی ، مشکلات اخلاقی و قلدری برخی دانش آموزان نیز هوشیار باشند. بنابراین باید متوجه باشید که چه وظیفه سنگینی به عهده آن هاست.
۲۱) معلمان همیشه دانش آموزانی را به خاطر می سپارند که شاد، باادب و مهربان باشند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست