سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

پنکیک با سالاد مرغ


پنکیک با سالاد مرغ

● مواد لازم برای نهیه ی لواش پنکیک:
▪ تخم مرغ: ۳عدد
شیر: یک پیمانه
نمک: مقداری
کره آب شده: ۳ تا۴ قاشق سوپخوری
آرد سفید: یک پیمانه
روغن زیتون: برای سرخ کردن

● مواد لازم برای سالاد مرغ:
لیمو …

مواد لازم برای نهیه ی لواش پنکیک:

تخم مرغ:

۳عدد

شیر: یک پیمانه

نمک: مقداری

کره آب شده: ۳ تا۴ قاشق سوپخوری

آرد سفید: یک پیمانه

روغن زیتون: برای سرخ کردن

مواد لازم برای سالاد مرغ:

لیمو ترش تازه: یک عدد،آب گرفته

سس مایونز: ۳ قاشق سوپخوری

خامه: یک چهارم پیمانه

سس خردل: ۲ قاشق چایخوری

سس فلفل تند(تاباسکو): اندکی

سس ورچسترشایر: ۲ قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

گوشت مرغ پخته: یک پیمانه،خرد شده

سیب زمینی درشت: یک عدد،آب پز رنده شده

کرفس: ۲ ساقه، ریز خرد شده

پیازچه: ۱۰عدد، ریز خرد شده

خیار شور ریز خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری

جعفری ریز خرد شده: ۳ قاشق سوپخوری

ساقه پیازچه یا تره: برای تزیین

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را با همزن دستی بزنید سپس شیر ونمک را اضافه کرده وکره ی آب شده را هم افزوده ومجددا با همزن دستی بزنید سپس آرد الک شده را به تدریج اضافه کرده وبزنید تا مایه ای یک دست به دست آید(مایه تقریبا شل است). مایه را برای ۳۰ دقیقه استراحت دهید بعد تابه ای متوسط(مخصوص پن کیک)را با روغن زیتون چرب کرده وگرم کنید وبه اندازه ی یک ملاقه متوسط از مایه را برداشته ودر تابه بریزید سپس تابه را چرخانده وروی حرارت قراردهید تا خودش را بگیرد بعد به وسیله ی لیسک دور آن را آزاد کرده وتابه را کمی تکان دهید تا لواش از تابه جدا شود.سپس بر گردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی خوش رنگ شود. در کاسه ای آب لیمو ترش، مایونز، خامه، سس خردل، سس تند، سس ورچستر شایر و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده، سایر مواد را افزوده و با هم مخلوط کنید.

تزیین:

وسط هر لواش را به مقدار یک چهارم پیمانه از سالاد فوق را قرار دهید سپس حاشیه لواش (دور تا دور)را به سمت بالا آورده وطوری آن را جمع کنید تاشکل زیبایی را پیداکند. قسمت جمع شده را با ساقه پیازچه یا تره گره بزنید.

نکته:

پنکیک فوق را نیز می توانید با انواع واقسام سالادها تهیه کنید.