چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
سوپ ذرت و مرغ
مواد لازم:
کره: یک قاشق غذاخوری
پیازچه: ۶عدد
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده: ۲پیمانه
نمک و فلفل: به میزان کافی
دانه ذرت آماده: ۲ پیمانه
آب مرغ: یک پیمانه
شیر: ۲ پیمانه
طرز تهیه:
قسمت سبز پیازچه را خرد کنید و کنار بگذارید.
قسمت های سفید پیازچه را نیز خرد کنید و در کره به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. آرد را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مرتب تفت دهید.
در این مرحله، مرغ ریش ریش شده، نمک، فلفل، یک پیمانه ذرت و آب مرغ را به مواد اضافه کنید و پس از به جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید با حرارت کم بپزد.
در این زمان، بقیه ذرت و شیر را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا نرم و یک دست شود. سپس به سوپ در حال پخت اضافه کنید و بگذارید جا بیفتد.
سوپ آماده شده را در ظرف بریزید و روی آن را با قسمت سبز پیازچه تزیین و سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست