چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

سوپ ذرت و مرغ


سوپ ذرت و مرغ

● مواد لازم:
کره: یک قاشق غذاخوری
پیازچه: ۶عدد
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده: ۲پیمانه
نمک و فلفل: به میزان کافی
دانه ذرت آماده: ۲ پیمانه
آب مرغ: یک پیمانه
شیر: ۲ پیمانه

● …

مواد لازم:

کره: یک قاشق غذاخوری

پیازچه: ۶عدد

آرد: ۲ قاشق غذاخوری

سینه مرغ پخته و ریش ریش شده: ۲پیمانه

نمک و فلفل: به میزان کافی

دانه ذرت آماده: ۲ پیمانه

آب مرغ: یک پیمانه

شیر: ۲ پیمانه

طرز تهیه:

قسمت سبز پیازچه را خرد کنید و کنار بگذارید.

قسمت های سفید پیازچه را نیز خرد کنید و در کره به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. آرد را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مرتب تفت دهید.

در این مرحله، مرغ ریش ریش شده، نمک، فلفل، یک پیمانه ذرت و آب مرغ را به مواد اضافه کنید و پس از به جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید با حرارت کم بپزد.

در این زمان، بقیه ذرت و شیر را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا نرم و یک دست شود. سپس به سوپ در حال پخت اضافه کنید و بگذارید جا بیفتد.

سوپ آماده شده را در ظرف بریزید و روی آن را با قسمت سبز پیازچه تزیین و سرو کنید.