دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا
کیک ساندویچی کدوحلوایی
زمان تهیه:
۴۶ دقیقه
مواد لازم برای هشت نفر
سه چهارم فنجان آرد سفید
یک و نیم قاشق چای خوری ادویه
یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
سه عدد تخم مرغ
یک فنجان شکر
سه چهارم فنجان پوره کدو حلوایی
نصف فنجان خامه
۱۱۲ گرم پنیر خامه ای
نصف فنجان پودر شکر
خامه شکلاتی
طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب کیک را چرب کرده و کاغذ روغنی پهن کنید. آرد، پوره کدو حلوایی، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. در کاسه دیگری تخم مرغ و شکر را به مدت پنج دقیقه با همزن بزنید. سپس مخلوط کدو حلوایی را به آن افزوده و آرد را به آن اضافه کنید. سپس آن را به مدت ۱۶ الی ۱۸ دقیقه درون فر قرار دهید و بگذارید خنک شود.
در یک کاسه خامه، پنیر خامه ای و پودر شکر را با هم مخلوط کنید. کیک را به صورت افقی از وسط دو نیم کرده و مخلوط خامه را وسط آن بمالید. سپس روی آن را با خامه شکلاتی بپوشانید و بگذارید تا خنک شود.
زهرا ریاحی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی مجلس دولت صادق زیباکلام انتخابات دولت سیزدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم حجاب
هواشناسی تهران بارش باران شهرداری تهران قتل حج تمتع سیل سازمان هواشناسی سلامت پلیس زلزله وزارت بهداشت
خودرو قیمت دلار سایپا قیمت خودرو قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی مسکن دلار گاز بورس حقوق بازنشستگان
نمایشگاه کتاب کتاب عربستان نمایشگاه کتاب تهران سالار عقیلی تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران رضا عطاران دفاع مقدس تئاتر سریال
خورشید دانشگاه تهران کره زمین
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه آمریکا افغانستان سازمان ملل نوار غزه اوکراین
استقلال فوتبال مهدی طارمی پرسپولیس فولاد خوزستان لیگ برتر رئال مادرید بازی لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس هوادار
هوش مصنوعی شفق قطبی نوآوری تبلیغات دبی ایلان ماسک ناسا اپل
ویتامین خواب کودک تجهیزات پزشکی شیر کاهش وزن افسردگی فشار خون درمان ناباروری بارداری سلامت روان