شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا

پیتزا نیویورکی


پیتزا نیویورکی

خامه را کمی بجوشانید تا غلیظ شود؛ سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه کنید.

مواد لازم:

مناسب برای ۴ نفر

فلفل سفید : یک قاشق مرباخوری

لیمو ترش : نصف یک عدد

خامه یا سرشیر : یک فنجان

خمیر پیتزا بزرگ : یک عدد

گوشت ریش ریش شده نیم پز : ۲۰۰ گرم

روغن زیتون : به مقدار لازم

پنیر موزارلا : به مقدار لازم

پیاز متوسط : یک عدد

دستور پخت:

۱- فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت داغ کنید.

۲- پیاز را به صورت حلقه های ظریف با چاقو برش دهید و توسط روغن زیتون تا جایی که حلقه های پیاز طلایی شود سرخ کنید .

۳- خامه را کمی بجوشانید تا غلیظ شود؛ سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه کنید.

۴- خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن کنید .

۵- پنیر موزارلا و گوشت را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند، بر روی خمیر بریزید. مخلوط خامه را به طوری که کاملا سطح پیتزا را بپوشاند، روی گوشت و پنیر بریزید.

۶- مقداری دیگر پنیر موزارلا روی پیتزا بریزید .

۷- پیازهای سرخ شده را به صورت یکنواخت بر روی پیتزا ی نیویورکی بپاشید.

۸- پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلوگیری از این امر بعد از ۱۰ دقیقه طبخ در فر به آن سر بزنید و زمانی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر خارج کنید.