دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

سوپ سیب زمینی


سوپ سیب زمینی

● مواد لازم:
▪ سیب زمینی: ۴ عدد.
▪ روغن زیتون: دو قاشق مرباخوری.
▪ پیاز خرد شده: نصف لیوان.
▪ آب مرغ: یک و یک چهارم لیوان
▪ آرد: ۳ قاشق غذاخوری.
▪ شیر: دو لیوان.
▪ ماست چکیده ترش: یک چهارم لیوان.
▪ …

مواد لازم:

سیب زمینی:

۴ عدد.

روغن زیتون:

دو قاشق مرباخوری.

پیاز خرد شده:

نصف لیوان.

آب مرغ:

یک و یک چهارم لیوان

آرد:

۳ قاشق غذاخوری.

شیر:

دو لیوان.

ماست چکیده ترش:

یک چهارم لیوان.

نمک و فلفل:

به میزان کافی

طرز تهیه:

سیب زمینی را بخارپز و یا آب پز و پس از پوست کندن ریز کنید. روغن را در قابلمه داغ کنید و پیاز را به مدت ۳ دقیقه کمی تفت دهید و تکه های سیب زمینی را اضافه کنید و یک دقیقه مواد را تفت دهید. در این مرحله آب مرغ و شیر مخلوط شده را با آرد به پیاز اضافه کنید و در حالی که هم می زنید به جوش بیاورید. بگذارید مواد به مدت یک دقیقه بجوشد، سپس زیر آن را خاموش کنید. ماست، نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید و در صورت تمایل با پیازچه و پنیر تزیین و سرو کنید.