چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

گواکاموله لوبیا سیاه و آناناس


گواکاموله لوبیا سیاه و آناناس

در یک کاسه بزرگ، آووکادو را له کنید. سالسا و خامه ترش را اضافه کنید و هم بزنید.

تعداد: ۱۸ نفر

زمان تهیه: ۱۵ دقیقه

زمان سرد شدن: ۲ ساعت

• مواد لازم

۲ عدد آووکادو متوسط خرد شده

¼ پیمانه سالسا سبز

یک قاشق غذاخوری خامه ترش

نصف پیمانه آناناس تازه خرد شده

نصف پیمانه لوبیا سیاه پخته شده

یک عدد فلفل هالوپینو خرد شده

دو قاشق غذاخوری پیاز قرمز خرد شده

دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده

یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده

یک قاشق غذاخوری آب لیموترش

¼ قاشق چایخوری نمک

¼ قاشق چایخوری پودر زیره سبز

¼ پیمانه پنیر مونتری رنده شده

چیپس تورتیلا

• طرز تهیه

۱. در یک کاسه بزرگ، آووکادو را له کنید. سالسا و خامه ترش را اضافه کنید و هم بزنید. آناناس، لوبیا، هالوپینو، پیاز، گشنیز، سیر، آب لیموترش، نمک و زیره سبز را با یکدیگر مخلوط کنید. روی کاسه در بگذارید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

۲. در صورت تمایل، روی آنها گشنیز تازه و خرد شده بریزید و با چیپس تورتیلا سرو کنید.