چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
کیک پرتقال
مواد لازم:
آرد - ۲۰۰گرم
بکینگ پودر - یک قاشق مرباخوری
جوش شیرین - نصف قاشق مرباخوری
کره - ۲۰۰گرم
شکر - ۲۰۰گرم
تخم مرغ - ۴ عدد
آب پرتقال - نصف پیمانه
پوست پرتقال رنده شده - ۲قاشق مرباخوری
مواد لازم برای روی کیک:
خامه غلیظ - یک و نیم پیمانه
خاک قند - یک و نیم پیمانه
شکلات نیمه شیرین - ۱۵۰گرم
کره - ۵۰گرم
وانیل - کمی
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد قرار دهید.
قالب مناسب را با کاغذ روغنی آماده کنید.
آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را با هم الک کنید و کنار بگذارید.
کره و شکر را هم بزنید تا سبک شود.
مواد خیس را با مواد خشک مخلوط کنید و در قالب بریزید و در فر قرار دهید تا به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه بپزد.
پس از پخت از فر خارج کنید، پس از ۵دقیقه روی سینی پنجره دار قرار دهید.
برای روی کیک ، کره و شکلات را در قابلمه ذوب کنید و سپس بگذارید خنک شود.
برای تهیه خامه، کمی وانیل و خاک قند خامه را هم بزنید تا فرم بگیرد. شکلات ذوب شده را اضافه کنید و هم بزنید.
کیک را به دو قسمت تقسیم کنید، خامه را بین ۲قسمت بریزید و سپس به طور دلخواه روی کیک را با باقی مانده خامه تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست