پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

سوپ ذرت (چینی)


- مواد لازم:
کنسرو ذرت: ۱ عدد، آب مرغ سرد شده: ۲ لیوان، تخم مرغ: ۱ عدد، شیر: ۲ لیوان، آرد: ۱قاشق غذاخوری، نمک و فلفل: به میزان دلخواه
- طرز تهیه:
ابتدا برای غلیظ کردن سوپ ۱ قاشق آرد را در …

- مواد لازم:

کنسرو ذرت: ۱ عدد، آب مرغ سرد شده: ۲ لیوان، تخم مرغ: ۱ عدد، شیر: ۲ لیوان، آرد: ۱قاشق غذاخوری، نمک و فلفل: به میزان دلخواه

- طرز تهیه:

ابتدا برای غلیظ کردن سوپ ۱ قاشق آرد را در یک لیوان شیر سرد حل می‌کنیم و داخل قابلمه ریخته و به هم می‌زنیم. بعد از این‌که شیر کمی غلیظ شد آب مرغ سرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و تا جوشیدن مایع آن را به هم می‌زنیم. در مرحلهٔ بعد ذرت را می‌ریزیم و در آخر تخم‌مرغ را داخل یک کاسه خوب هم می‌زنیم و به مایع در حال جوش اضافه می‌کنیم. بعد از ۱۰ دقیقه سوپ حاضر است.