چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا

دسر موز


دسر موز

● مواد لازم برای ۸ نفر
▪ ۵/۲ پیمانه شکر
▪ ۶ قاشق غذاخوری آرد
▪ ۲ قوطی شیرعسل
▪ کمی نمک
▪ ۴ زرده تخم مرغ
▪ ۱۱۳ گرم کره
▪ یک قاشق چای خوری وانیل
▪ یک بسته ویفر وانیلی
▪ ۵ عدد موز حلقه …

مواد لازم برای ۸ نفر

۵/۲ پیمانه شکر

۶ قاشق غذاخوری آرد

۲ قوطی شیرعسل

کمی نمک

۴ زرده تخم مرغ

۱۱۳ گرم کره

یک قاشق چای خوری وانیل

یک بسته ویفر وانیلی

۵ عدد موز حلقه شده

خامه زده شده

طرز تهیه

در یک ظرف شکر، آرد و نمک را روی حرارت کم قرار دهید، شیرعسل را اضافه کنید و به طور مرتب هم بزنید. این مخلوط در حدود ۱۵ دقیقه کم کم غلیظ خواهد شد.

زرده های تخم مرغ را کمی بزنید و کمی از مایه شیر غلیظ شده به آن اضافه کنید تا تخم مرغ ها حل شود. این مخلوط را به ظرف حاوی شیر غلیظ برگردانید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شود.

ظرف را از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را اضافه کنید و در ظرف مناسبی ریخته و با فویل روی آن را بپوشانید. این دسر باید به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار گیرد.

برای تزئین، در ظرفی ابتدا لایه ای ویفر وانیلی بچینید، سپس موزهای حلقه شده و دسر را روی آن بریزید و سپس خامه را اضافه کنید. این عمل را چند بار تکرار کنید تا مواد تمام شود. روی آن را نیز می توانید با خرده های بیسکویت تزئین کنید.