سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

مبتلایان به سوء هاضمه، تربچه قرمز نخورند


مبتلایان به سوء هاضمه، تربچه قرمز نخورند

ترب سرشار از ویتامین بوده و دارای فسفر است اما ارزش غذایی چندانی ندارد.
تربچه قرمز اسانس سولفور داشته و اشتها آوری قوی است، به همین علت آن را در سالاد به عنوان پیش غذا مصرف می …

ترب سرشار از ویتامین بوده و دارای فسفر است اما ارزش غذایی چندانی ندارد.

تربچه قرمز اسانس سولفور داشته و اشتها آوری قوی است، به همین علت آن را در سالاد به عنوان پیش غذا مصرف می کنند، اما چون دیر هضم است اشخاصی که مبتلا به سوء هاضمه هستند باید از خوردن آن خودداری کنند.

مصرف ترب های قرمز را در صبح ناشتا برای اشخاصی که مبتلا به یرقان و کهیر هستند، در شب برای رفع بی خوابی و گاهی در روز برای معالجه سیاه سرفه، تجویز کرده اند.

ترب سیاه را رنده می کنند و به آن نمک زده و می خورند.

ترب سیاه ضد اسکور بوت «کمبود ویتامین » است و بر ای دردهای سیاتیک، درد اعصاب و رماتیسم، نقرس، سنگ کلیه، انسداد مجاری تنفس، احتقان خون و آنژین مفید است.

برای رفع بیماری های مثانه مصرف سه یا چهار روز، هر روز صبح از ۱۲۵ گرم آب ترب سیاه که مخلوط با ۲۰ گرم عسل باشد مفید است.

همچنین شربت غلیظ ترب سیاه برای معالجه انواع سرفه ها و سیاه سرفه موثر است.

برای تهیه آن، ترب سیاه را به برش های نازکی درآورده و روی آن نبات کوبیده می ریزند و یک روز آن را به همان حال می گذارند تا شربت غلیظی درست شود یا بهتر است وسط ترب سیاه را گود کرده و آن را از نبات کوبیده پر کنند و یک روز بگذارند بماند.

این شربت غلیظ را برای رفع سرفه و سیاه سرفه باید در هر ساعت یک قاشق سوپ خوری مصرف کرد تا به کلی رفع شود.

با برگ های ترب سیاه سوپ خوشمزه ای درست می کنند، برای تهیه آن باید برگ های ترب را با سیب زمینی پخت و پس از آن که پخته شد در سبزی خردکن ریخت و آن را صاف کرد سپس نمک، فلفل و اندکی شیر به آن اضافه کرد.برای افزایش طعم سالاد برگ کاهو باید چند برگ لطیف و سبز ترب را به آن اضافه کرد.

ترب هایی را که اندکی پژمرده شده اند اگر در آب سردی که مقداری سرکه به آن افزوده شده است، خیس کرد دوباره استحکام و تازگی خود را به دست می آوردند.

مودی