جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
پروتئینهای حساسیتزا
افراد دارای طبع و مزاج خشک ممکن است بعد از خوردن طالبی دچار خارش یا کهیر در ناحیه دهان شوند.
خوردن میوههای نپخته ممکن است در افرادی که مبتلا به سندرم آلرژی دهانی هستند، خارش دهانی ایجاد کند.بیشتر افراد مبتلا به آلرژیهای خفیف هستند اما در بعضی موارد این بیماری به نشانههای هشداردهنده و جدی یا حتی تهدیدکننده در زندگی افراد تبدیل میشود. درسندرم آلرژی دهانی
سیستم ایمنی بدن یک پروتئین خارجی مهاجم را از طریق تنفس جذب میکند و بیدرنگ عطسه، آبریزش بینی، آبریزش و خارش چشم و دیگر اثرات نامطلوب به واکنش به یک مهاجم خارجی بیرون از بدن شروع میشود.
در سندرم آلرژیهای دهانی پروتئینهای سیستم ایمنی بدن به پروتئینهای یکسان موجود در میوهها و سبزیجات واکنش نشان میدهد.
میوهها و سبزیجاتی که ممکن است حاوی پروتئینهای یکسان با پروتئینهای بدن باشند و باعث تشدید آلرژی شوند عبارتند از: شهدهای گیاهی، طالبی، خربزه، هندوانه، رازیانه، بابونه، تخمه آفتابگردان، گلابی، بادام، گیلاس، کرفس، جعفری، گشنیز و آلو.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران رئیس جمهور دولت سیزدهم رئیسی توماج صالحی دولت مجلس شورای اسلامی سیدابراهیم رئیسی مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان
سیل مشهد سیل مشهد تهران خراسان رضوی وزارت آموزش و پرورش پلیس باران آموزش و پرورش بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا چین بازار خودرو مالیات قیمت دلار مسکن ایران خودرو دلار تعطیلی شنبه بانک مرکزی
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران کتاب تلویزیون سریال فردوسی سینما دفاع مقدس
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی غزه روسیه آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه اوکراین ترکیه یمن لبنان حزب الله لبنان
فوتبال استقلال تراکتور پرسپولیس مس رفسنجان جام حذفی لیگ برتر سپاهان لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال بازی جواد نکونام
هوش مصنوعی گوگل آیفون اپل سونی جراحی سرعت اینترنت عیسی زارع پور ایرانسل
بارداری کاهش وزن پوکی استخوان چای دیابت سرماخوردگی