جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

پروتئین‌های حساسیت‌زا


پروتئین‌های حساسیت‌زا

افراد دارای طبع و مزاج خشک ممکن است بعد از خوردن طالبی دچار خارش یا کهیر در ناحیه دهان شوند.
خوردن میوه‌های نپخته ممکن است در افرادی که مبتلا به سندرم آلرژی دهانی هستند، خارش …

افراد دارای طبع و مزاج خشک ممکن است بعد از خوردن طالبی دچار خارش یا کهیر در ناحیه دهان شوند.

خوردن میوه‌های نپخته ممکن است در افرادی که مبتلا به سندرم آلرژی دهانی هستند، خارش دهانی ایجاد کند.بیشتر افراد مبتلا به آلرژی‌های خفیف هستند اما در بعضی موارد این بیماری به نشانه‌های هشداردهنده و جدی یا حتی تهدید‌کننده در زندگی افراد تبدیل می‌شود. درسندرم آلرژی دهانی

سیستم ایمنی بدن یک پروتئین خارجی مهاجم را از طریق تنفس جذب می‌کند و بی‌درنگ عطسه، آبریزش بینی، آبریزش و خارش چشم و دیگر اثرات نامطلوب به واکنش به یک مهاجم خارجی بیرون از بدن شروع می‌شود.

در سندرم آلرژی‌های دهانی پروتئین‌های سیستم ایمنی بدن به پروتئین‌های یکسان موجود در میوه‌ها و سبزیجات واکنش نشان می‌دهد.

میوه‌ها و سبزیجاتی که ممکن است حاوی پروتئین‌های یکسان با پروتئین‌های بدن باشند و باعث تشدید آلرژی شوند عبارتند از: شهدهای گیاهی، طالبی، خربزه، هندوانه، رازیانه، بابونه، تخمه آفتابگردان، گلابی، بادام، گیلاس، کرفس، جعفری، گشنیز و آلو.