یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا

سوشی تن | طرز تهیه سوشی تن


مواد لازم برای سوشی تن
 
ورق جلبک دریایی (سی وی) :3 ورق
برنج سوشی :3 پیمانه
واسبی (wasabi) :یک قاشق غذاخوری
ماهی تن مخصوص سوشی :200 گرم
ترشی زنجفیل صورتی :2 قاشق غذاخوری
سس سویا :¼ پیمانه ( ml60)
سرکهٔ برنج :یک قاشق غذاخوری
 
 

سوشی تن | طرز تهیه سوشی تن
 
 
طرز تهیه سوشی تن
 یک ورق سی وید را از جایی که با خطوطی علامت گذاری شده است برش بزنید سپس این نیم ورقه را به طوریکه سطح براق آن به سمت پایین باشد روی سطح حصیر قرار می دهیم. بطوری که از لبه حصیر 2سانتی متر فاصله داشته باشد.
در یک کاسه آب 1 قاشق غذا خوری سرکهٔ برنج بریزید، انگشت خود را به ترکیب آب درون کاسه آغشته کنید و سپس مازاد آب را از انگشتان پاک کنید.
½ پیمانه برنج را برداشته و آن را به شکل استوانه در آورده و در وسط ورق سی وید قرار دهید و با دستان دوباره مرطوب کرده طوری پخش کنید که سطح آن را به طور یکنواخت با سی وید را بپوشاند، ولی 2 سانتی متر انتهای سی وید را با برنج نپوشانید.
بوسیلهٔ انگشت تان با مقداری واسبی به صورت عرضی در وسط برنج یک خط یکنواخت بکشید.
برش های باریکی از تن را بر روی سطح واسبی، وسط برنج می گذاریم.
لبهٔ حصیر را با انگشتان اشاره و شست های دو دست بلند کرده و با بقیهٔ انگشتان محتویات دیگر را در محل خود نگاه دارید و شروع کنید به لوله کردن. حرکت را از سمت خود آغاز کرده و رو به خارج حرکت کنید. حرکت را با فشار کم اما محکم انجام دهید.
در انتها فشار کمی به آن وارد کنید تا فرم آن کمی مربعی شود.
برای برش زدن، ابتدا چاقو را با دستمال مرطوب پاک کنید و آن را از وسط نصف کنید و این دو نیمه را کنار هم قرار دهید تا بقیه برش ها (بنا به سلقیه شما معمولاً در مجموع، 6 قطعه) یکنواخت شوند.
این غذا را همراه با واسبی و سس سویای غلیظ (در صورت در دسترس بودن، و ترشی زنجفیل) سرو کنید.
 
 

سوشی تن | طرز تهیه سوشی تن
نکات تکمیلی در مورد سوشی تن

سوشی تن جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
سوشی تن را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوشی تن ، طرز تهیه سوشی تن