یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا
سوشی تن | طرز تهیه سوشی تن
مواد لازم برای سوشی تن

طرز تهیه سوشی تن

نکات تکمیلی در مورد سوشی تن
ورق جلبک دریایی (سی وی) :3 ورق
برنج سوشی :3 پیمانه
واسبی (wasabi) :یک قاشق غذاخوری
ماهی تن مخصوص سوشی :200 گرم
ترشی زنجفیل صورتی :2 قاشق غذاخوری
سس سویا :¼ پیمانه ( ml60)
سرکهٔ برنج :یک قاشق غذاخوری

یک ورق سی وید را از جایی که با خطوطی علامت گذاری شده است برش بزنید سپس این نیم ورقه را به طوریکه سطح براق آن به سمت پایین باشد روی سطح حصیر قرار می دهیم. بطوری که از لبه حصیر 2سانتی متر فاصله داشته باشد.
در یک کاسه آب 1 قاشق غذا خوری سرکهٔ برنج بریزید، انگشت خود را به ترکیب آب درون کاسه آغشته کنید و سپس مازاد آب را از انگشتان پاک کنید.
½ پیمانه برنج را برداشته و آن را به شکل استوانه در آورده و در وسط ورق سی وید قرار دهید و با دستان دوباره مرطوب کرده طوری پخش کنید که سطح آن را به طور یکنواخت با سی وید را بپوشاند، ولی 2 سانتی متر انتهای سی وید را با برنج نپوشانید.
بوسیلهٔ انگشت تان با مقداری واسبی به صورت عرضی در وسط برنج یک خط یکنواخت بکشید.
برش های باریکی از تن را بر روی سطح واسبی، وسط برنج می گذاریم.
لبهٔ حصیر را با انگشتان اشاره و شست های دو دست بلند کرده و با بقیهٔ انگشتان محتویات دیگر را در محل خود نگاه دارید و شروع کنید به لوله کردن. حرکت را از سمت خود آغاز کرده و رو به خارج حرکت کنید. حرکت را با فشار کم اما محکم انجام دهید.
در انتها فشار کمی به آن وارد کنید تا فرم آن کمی مربعی شود.
برای برش زدن، ابتدا چاقو را با دستمال مرطوب پاک کنید و آن را از وسط نصف کنید و این دو نیمه را کنار هم قرار دهید تا بقیه برش ها (بنا به سلقیه شما معمولاً در مجموع، 6 قطعه) یکنواخت شوند.
این غذا را همراه با واسبی و سس سویای غلیظ (در صورت در دسترس بودن، و ترشی زنجفیل) سرو کنید.

سوشی تن جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
سوشی تن را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست