چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
کدوسبز شکم پر
تعداد: دو نفر
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه
• مواد لازم
دو عد کدوسبز متوسط
یک عدد فلفل چیلی خرد شده
¼ پیمانه پیاز خرد شده
یک قاشق چایخوری روغن زیتون
دو حبه سیر رنده شده
نصف پیمانه ذرت پخته
۱/۳ پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
۱/۳ پیمانه کنسرو لوبیا
نصف پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
• طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
۲. سر و ته کدوها را بگیرید و آنها را از وسط دو نیم کنید. با کمک قاشق توپی، داخل کدوها را خالی کنید. کنارههای آن را نگهدارید تا پاره نشود.
۳. در یک تابه بزرگ و نچسب، فلفل و پیاز را روی حرارت ملایم حدود ۶ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. ذرت، گوجهفرنگی و لوبیا را اضافه کنید. همه مواد را ۲ دقیقه تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و ¼ پیمانه پنیر و گشنیز به آنها اضافه کنید.
۴. با قاشق کوچک، از مخلوط مواد داخل کدوها بریزید و در آخر، پنیر موزارلا روی آنها بپاشید. کدوها را بدون در حدود ۲۰ دقیقه در فر بپزد تا کاملا نرم و پخته شوند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا غزه بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب لایحه بودجه 1403
روز معلم سلامت هواشناسی تهران قوه قضاییه سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی دستگیری شورای شهر تهران پلیس
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی ایران خودرو کارگران سایپا دلار قیمت طلا بازار خودرو مالیات تورم
سریال تلویزیون سینمای ایران سینما موسیقی دفاع مقدس رسانه ملی تئاتر فیلم کتاب
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه نوار غزه حماس روسیه عربستان یمن ترکیه افغانستان نتانیاهو اوکراین
فوتبال استقلال رئال مادرید پرسپولیس بایرن مونیخ سپاهان تراکتور لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
اینستاگرام اپل تبلیغات گوگل ناسا سامسونگ آیفون همراه اول ماه
بارندگی دیابت کاهش وزن ویتامین مسمومیت قهوه خواب بارداری کبد چرب