چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
کدوسبز شکم پر
تعداد: دو نفر
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه
• مواد لازم
دو عد کدوسبز متوسط
یک عدد فلفل چیلی خرد شده
¼ پیمانه پیاز خرد شده
یک قاشق چایخوری روغن زیتون
دو حبه سیر رنده شده
نصف پیمانه ذرت پخته
۱/۳ پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
۱/۳ پیمانه کنسرو لوبیا
نصف پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
• طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
۲. سر و ته کدوها را بگیرید و آنها را از وسط دو نیم کنید. با کمک قاشق توپی، داخل کدوها را خالی کنید. کنارههای آن را نگهدارید تا پاره نشود.
۳. در یک تابه بزرگ و نچسب، فلفل و پیاز را روی حرارت ملایم حدود ۶ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. ذرت، گوجهفرنگی و لوبیا را اضافه کنید. همه مواد را ۲ دقیقه تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و ¼ پیمانه پنیر و گشنیز به آنها اضافه کنید.
۴. با قاشق کوچک، از مخلوط مواد داخل کدوها بریزید و در آخر، پنیر موزارلا روی آنها بپاشید. کدوها را بدون در حدود ۲۰ دقیقه در فر بپزد تا کاملا نرم و پخته شوند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست