چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

کدوسبز شکم پر


کدوسبز شکم پر

سر و ته کدوها را بگیرید و آنها را از وسط دو نیم کنید. با کمک قاشق توپی، داخل کدوها را خالی کنید. کناره‌های آن را نگهدارید تا پاره نشود.

تعداد: دو نفر

زمان تهیه: ۳۰ دقیقه

زمان پخت: ۲۰ دقیقه

• مواد لازم

دو عد کدوسبز متوسط

یک عدد فلفل چیلی خرد شده

¼ پیمانه پیاز خرد شده

یک قاشق چایخوری روغن زیتون

دو حبه سیر رنده شده

نصف پیمانه ذرت پخته

۱/۳ پیمانه گوجه فرنگی خرد شده

۱/۳ پیمانه کنسرو لوبیا

نصف پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده

• طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید.

۲. سر و ته کدوها را بگیرید و آنها را از وسط دو نیم کنید. با کمک قاشق توپی، داخل کدوها را خالی کنید. کناره‌های آن را نگهدارید تا پاره نشود.

۳. در یک تابه بزرگ و نچسب، فلفل و پیاز را روی حرارت ملایم حدود ۶ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. ذرت، گوجه‌فرنگی و لوبیا را اضافه کنید. همه مواد را ۲ دقیقه تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و ¼ پیمانه پنیر و گشنیز به آنها اضافه کنید.

۴. با قاشق کوچک، از مخلوط مواد داخل کدوها بریزید و در آخر، پنیر موزارلا روی آنها بپاشید. کدوها را بدون در حدود ۲۰ دقیقه در فر بپزد تا کاملا نرم و پخته شوند.



همچنین مشاهده کنید