چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
بره مراکشی
مواد لازم برای ۸ نفر
دو کیلو گوشت سردست بره
زعفران
ربع فنجان کره
یک و نیم قاشق چای خوری نمک
نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
جعفری تازه
چهار تا پنج عدد پیاز (به دلخواه)
روغن گیاهی (به دلخواه)
زمان لازم:
۲ ساعت و ۵ دقیقه
طرز تهیه
چربی اضافه گوشت را گرفته و آن را به صورت قطعات نازک درآورید.
زعفران را با یک چهارم فنجان کره، نمک و فلفل مخلوط کرده و روی گوشت ها بمالید.
گوشت ها را به همراه پیاز و جعفری در بخارپز قرار دهید تا پخته شود. در صورت تمایل می توانید پس از پخته شدن گوشت آن را کمی در روغن گیاهی سرخ کنید. این غذا همراه نان بربری مراکشی سرو می شود.
[زینب سادات محسنی]
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم معلمان ایران بابک زنجانی مجلس مجلس شورای اسلامی خلیج فارس دولت دولت سیزدهم حجاب رهبر انقلاب شورای نگهبان
شهرداری تهران تهران سلامت هواشناسی پلیس سیل آموزش و پرورش قوه قضاییه فضای مجازی دستگیری شورای شهر تهران سازمان هواشناسی
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی دلار ایران خودرو سایپا چین بازار خودرو قیمت طلا تورم مالیات
مسعود اسکویی تلویزیون سریال سینما موسیقی سعید آقاخانی سینمای ایران فیلم دفاع مقدس تئاتر نون خ رسانه ملی
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان نتانیاهو اوکراین
فوتبال استقلال پرسپولیس رئال مادرید بایرن مونیخ سپاهان تراکتور لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی
وزیر ارتباطات تبلیغات اپل ناسا گوگل نخبگان ویروس آیفون ماه نمایشگاه خودرو
خواب بارندگی دیابت کاهش وزن ویتامین قهوه مسمومیت چاقی داروخانه بارداری