دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا
كیك پرتقال
مواد لازم:
تخم مرغ:۳ عدد
شكر:۱ لیوان
روغن مایع:یك سوم لیوان
آرد:۲ لیوان
بیكینگ پودر:۲ قاشق مرباخوری
آب پرتقال:سه چهارم لیوان
وانیل:یك دوم قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده شده:كمی
دستور تهیه:
تخم مرغها را همراه با شكر و وانیل خوب با همزن میزنیم تا كاملا غلیظ و سفید شود، روغن را اضافه كرده و پس از یكی دو چرخ همزن را خاموش میكنیم.
سپس رنده پوست پرتقال و آب پرتقال را اضافه میكنیم، آرد و بیكینگ پودر را هم در دو سه نوبت ریخته با مایه مخلوط میكنیم، مایه آماده را در قالبی كه قبلا كاغذ انداخته و چرب كردهایم میریزیم و به مدت یك ساعت با حرارت ۳۵۰ درجه در فر میپزیم.
مسعود پزشکیان پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ایران انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی دولت چهاردهم رئیس جمهور انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ریاست جمهوری
آلودگی هوا سازمان هواشناسی آتش سوزی تهران کنکور شهرداری تهران قتل سلامت آموزش و پرورش پلیس قوه قضاییه پلیس راهور
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی خودرو بازار خودرو بورس واردات خودرو بازار سرمایه حقوق بازنشستگان دلار ایران خودرو
عاشورا کربلا تلویزیون کتاب سینمای ایران رسانه ملی سریال رامبد جوان سینما هنرمندان
کنکور ۱۴۰۳ طب سنتی ماهی باتری ربات
رژیم صهیونیستی فرانسه جنگ غزه فلسطین غزه روسیه آمریکا اسرائیل انگلیس جو بایدن چین حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس یورو 2024 لیگ برتر علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات لیگ برتر تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا ترکیه
ناسا سامسونگ هوش مصنوعی
سازمان غذا و دارو رژیم غذایی ویتامین تب دانگ کاهش وزن فشار خون آلزایمر پوکی استخوان کودک