پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا
سالاد جوانه ماش
مواد لازم:
کاهو: ۱۵۰گرم
جوانه ماش: ۱۵۰گرم
گوجه فرنگی: ۲۵۰گرم
آواکادو: ۱عدد
مواد لازم برای تهیه سس:
سرکه: ۲ تا۳ قاشق غذاخوری
آب: ۲قاشق غذاخوری
نمک: کمی
فلفل ساییده: به میزان دلخواه
خردل: یک قاشق غذاخوری
روغن کنجد: ۴قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
جوانه ها را بشویید و آبکشی کنید و کناری بگذارید تا آب آن گرفته شود.
گوجه ها را نگینی خرد کنید و بوته کاهو را بعد از شست وشو خرد کنید.
آواکادو را نیز پوست بگیرید، هسته آن را دربیاورید و آن را به قطعات کوچک خرد کنید.
طرز تهیه سس:
سرکه، آب، نمک، فلفل، خردل و روغن را کاملا با هم مخلوط کنید.
بعد از خرد و مخلوط کردن سبزیجات، آن را در ظرف مناسب بریزید و روی آن را با سس بپوشانید و با چند برگ کاهو تزیین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست