سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

مصرف گلابی و کاهش کلسترول


مصرف گلابی و کاهش کلسترول

گلابی میوه ای است که گونه هایی مختلف با طعم های متفاوت دارد. این میوه آبدار بعد از سیب مهم ترین میوه دانه دار به حساب می آید. این میوه حاوی روی، منیزیم، آهن، کلسیم و ویتامین های …

گلابی میوه ای است که گونه هایی مختلف با طعم های متفاوت دارد. این میوه آبدار بعد از سیب مهم ترین میوه دانه دار به حساب می آید. این میوه حاوی روی، منیزیم، آهن، کلسیم و ویتامین های C و E می باشد.

خواص گلابی:

گلابی دارای ماده آنتی اکسیدان قوی و ضد سرطان زا به نام گلوتاتیون می باشد که علاوه بر محافظت سلول ها در برابر رادیکال های آزاد مانع فشار خون بالا و سکته نیز می شود.

ویتامین C و مس موجود در آن نقش آنتی اکسیدان مفید را ایفا می کند که سلول ها را در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند.

میزان بالای پکتین در گلابی، کلسترول خون را کاهش می دهد و اثر ملین نیز دارد.

گلابی برای بیماران دیابتی میوه بسیار مفیدی است زیرا که بیشتر قند آن سلولز و سوربیتول است.

گلابی موجب شادابی و طراوت پوست و بدن می شود.

این میوه سنگ مجاری ادرار را دفع می کند.

سوزش مثانه و مجرای ادرار را رفع می کند.

مصرف یک لیوان آب گلابی تب را پایین می آورد.

آنتی اکسیدان در گلابی سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند.

خطر نابینایی چشم را که مربوط به سن می باشد کاهش می دهد.

آب گلابی از ناراحتی های گلو پیش گیری می کند.

میزان بالای فولات در آن مانع نقص جنین در زنان باردار می شود.

املاح معدنی موجود در گلابی مانند بور به حفظ کلسیم بدن کمک می کند و در نتیجه مانع پوکی استخوان می شود.

برای از بین بردن ناراحتی تنفسی و دفع خلط سینه، هر روز صبح و شب آب گلابی بخورید.

به محض احساس سرماخوردگی آب گلابی بخورید تا سیستم دفاعی بدن تقویت شود.

گلابی برای عملکرد غدد داخلی بدن بسیار مفید است.

گلابی به علت دارا بودن ارسنیک برای مبتلایان به اختلالات عصبی (رعشه) مفید است.