چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
چگونه سرفه و گلودرد را درمان کنیم؟
سرفه و گلودرد انواع مختلفی دارد که برخی از آنها ناشی از عوامل بیماریزای ویروسی هستند، برخی عامل باکتریایی دارند و برخی هم ممکن است منشا آلرژیک داشته باشند که هر کدام متناسب با عامل ایجاد کننده آنها به شیوهای متفاوت تحت درمان قرار میگیرند.
پزشکان همواره تاکید دارند که گلودردهای باکتریایی باید با آنتیبیوتیکهای مناسب درمان شوند اما در مورد گلودردهای ویروسی اغلب داروی آنتیبیوتیک تجویز نمیشود و معمولا روش مناسب برای درمان این نوع گلودرد، استفاده از روشهای طبیعیتر است.
شبکه خبری تورنتونیوز در این مقاله به معرفی چند روش طبیعی موثر و بیخطر برای بهبود گلودردهای غیرباکتریایی پرداخته که به شرح زیر است:
- برای بهبود سریع گلودرد هیچ شیوهای موثرتر از روش سنتی قرقره کردن آب نمک نیست.
- روش دیگر ترکیب دو تا سه عدد گل میخک ادویهای با یک تا دو عدد سیر و افزودن این مخلوط به یک فنجان عسل است. از این ترکیب سه نوبت در روز و هر نوبت به اندازه یک قاشق چایخوری استفاده کنید.
- همچنین میتوانید مقداری پودر زردچوبه را داخل یک فنجان شیر گرم ریخته و هر شب قبل از خواب این ترکیب تسکین دهنده را بنوشید.
- تا حد امکان مایعاتی مثل آب و سوپ را بیشتر مصرف کنید. مرطوب نگه داشتن گلو به ویژه با مایعات گرم به درمان سریعتر عفونتها کمک میکند.
- فضای خانه را از دود سیگار و غبار پاکسازی کنید، چون این دو فاکتور عفونت و سرفه را تشدید میکنند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست