یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
كنسرو
موادغذائی كنسرو شده كه بدون تورم قوطی فاسد و ترش میشوند در كلیه موارد پس از فرایند بهطور كافی خنك نشدهاند. پس از فرایند حرارتی قوطیهای كنسرو معمولا به وسیله آب خنك میشوند، در این مرحله امكان نفوذ آب از طریق درزهای قوطی بر اثر شوك ناگهانی خنك كردن موجود است.
در چنین مواقعی كمی از آب مخصوص خنك كردن قوطی وارد آن میشود. در نتیجه آب مورد مصرف باید دارای كیفیت بهتری نیست به آب آشامیدنی بوده، تعداد باكتریهای موجود در آن نباید از ۱۰۰عدد در هر میلیلیتر بیشتر باشد تا امكان آلودگی پس از فرایند فراورده به حداقل كاهش یابد. آلودگیهای پس از فرایند اغلب شامل میكروارگانیزمهای فلاوباكتریوم، كوكسیها و سایر باكتریهای غیر اسپورزا است. روشهای آزمایش غذاهای كنسرو شده شبیه به غذاهای مشابه غیر كنسرو شده است. علاوه بر آن آزمایشهای سترون بودن در مورد قوطیهای كنسرو، قبل و پس از نگهداری آنها نیز در انبار باید انجام گیرد. شمارش مستقیم میكروسكوپی بسیار بالا همراه با عدم وجود میكروارگانیزمهای زنده، نشان دهنده احتمال فساد فراورده قبل از كنسرو كردن آن است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست