سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
ساندویچ مرغ با برگ اسفناج
مواد لازم برای ۴ نفر
یک دوم فنجان سس مایونز کمچرب
یک دوم قاشق چایخوری ادویه کاری
یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه
۲ فنجان سینه خرد شده و پخته مرغ
یک چهارم فنجان پیازچه خرد شده
۴ عدد برگ اسفناج
نصف فنجان چیپس ذرت
یک عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده
طرز تهیه
در یک ظرف کوچک و مناسب ابتدا سس مایونز را با فلفل، ادویه کاری و نمک به خوبی مخلوط کنید.
مرغهای خرد شده و پخته و پیازچهها را که از قبل خرد کردهاید درون سس تهیه شده ریخته و ظرف را برای ۲ تا ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید. برگهای اسفناج را در ظرفی چیده و از مخلوط تهیه شده وسط آن بریزید.
گوجهفرنگیها را خرد کرده و روی آن قرار دهید. در کنار ساندویچ با نان و اسفناج چند ورقه چیپس ذرت قرار دهید.
محتویات
۲۴۶ کالری
۶ گرم چربی
۶۰ میلی گرم کلسترول
۵۳۷ میلی گرم سدیم
۱۸ گرم کربوهیدرات
۹ گرم فیبر
۲۸ گرم پروتئین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رافائل گروسی اسماعیل هنیه عراق رهبر انقلاب حج نیچروان بارزانی مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم
حجاب شهرداری تهران تهران هواشناسی قوه قضاییه وزارت بهداشت قتل فضای مجازی آموزش و پرورش سلامت سازمان هواشناسی شهرداری
مالیات خودرو مسکن ایران خودرو قیمت دلار بانک مرکزی قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان قیمت
تئاتر مسعود اسکویی محمدعلی علومی تلویزیون نمایشگاه کتاب دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما سریال
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان گوشی هوشمند
اسرائیل حماس رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه رفح اوکراین طوفان الاقصی نوار غزه
استقلال فوتبال پرسپولیس لیگ برتر ذوب آهن نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی سپاهان رئال مادرید جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ باتری آیفون گوگل مایکروسافت تلفن همراه ماهواره
رژیم غذایی بیمه بیماران خاص زیبایی چای کاهش وزن دندانپزشکی فشار خون سبزیجات