سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

ساندویچ مرغ با برگ اسفناج


ساندویچ مرغ با برگ اسفناج

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ یک دوم فنجان سس مایونز کم‌چرب
▪ یک دوم قاشق چایخوری ادویه کاری
▪ یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه
▪ ۲ فنجان سینه خرد شده و پخته مرغ
▪ یک چهارم فنجان پیازچه …

مواد لازم برای ۴ نفر

یک دوم فنجان سس مایونز کم‌چرب

یک دوم قاشق چایخوری ادویه کاری

یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه

۲ فنجان سینه خرد شده و پخته مرغ

یک چهارم فنجان پیازچه خرد شده

۴ عدد برگ اسفناج

نصف فنجان چیپس ذرت

یک عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده

طرز تهیه

در یک ظرف کوچک و مناسب ابتدا سس مایونز را با فلفل، ادویه کاری و نمک به خوبی مخلوط کنید.

مرغ‌های خرد شده و پخته و پیازچه‌ها را که از قبل خرد کرده‌اید درون سس تهیه شده ریخته و ظرف را برای ۲ تا ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید. برگ‌های اسفناج را در ظرفی چیده و از مخلوط تهیه شده وسط آن بریزید.

گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کرده و روی آن قرار دهید. در کنار ساندویچ با نان و اسفناج چند ورقه چیپس ذرت قرار دهید.

محتویات

۲۴۶ کالری

۶ گرم چربی

۶۰ میلی گرم کلسترول

۵۳۷ میلی گرم سدیم

۱۸ گرم کربوهیدرات

۹ گرم فیبر

۲۸ گرم پروتئین