چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
ساندویچ مرغ با برگ اسفناج
مواد لازم برای ۴ نفر
یک دوم فنجان سس مایونز کمچرب
یک دوم قاشق چایخوری ادویه کاری
یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه
۲ فنجان سینه خرد شده و پخته مرغ
یک چهارم فنجان پیازچه خرد شده
۴ عدد برگ اسفناج
نصف فنجان چیپس ذرت
یک عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده
طرز تهیه
در یک ظرف کوچک و مناسب ابتدا سس مایونز را با فلفل، ادویه کاری و نمک به خوبی مخلوط کنید.
مرغهای خرد شده و پخته و پیازچهها را که از قبل خرد کردهاید درون سس تهیه شده ریخته و ظرف را برای ۲ تا ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید. برگهای اسفناج را در ظرفی چیده و از مخلوط تهیه شده وسط آن بریزید.
گوجهفرنگیها را خرد کرده و روی آن قرار دهید. در کنار ساندویچ با نان و اسفناج چند ورقه چیپس ذرت قرار دهید.
محتویات
۲۴۶ کالری
۶ گرم چربی
۶۰ میلی گرم کلسترول
۵۳۷ میلی گرم سدیم
۱۸ گرم کربوهیدرات
۹ گرم فیبر
۲۸ گرم پروتئین
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست