سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

رولت مرغ و گوشت


رولت مرغ و گوشت

● مواد لازم :
▪ گوشت چرخ کرده / ۳۰۰ گرم
▪ گوشت مرغ ترجیحا سینه / ۲۰۰ گرم
▪ زرده تخم مرغ / یک عدد
▪ آرد نخودچی / یک قاشق
▪ پیاز متوسط / یک عدد
▪ رب / به میزان لازم
▪ زرد چوبه و دارچین و نمک و فلفل

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده / ۳۰۰ گرم

گوشت مرغ ترجیحا سینه / ۲۰۰ گرم

زرده تخم مرغ / یک عدد

آرد نخودچی / یک قاشق

پیاز متوسط / یک عدد

رب / به میزان لازم

زرد چوبه و دارچین و نمک و فلفل

مواد داخلی رولت

پیازچه- کرفس – هویج پخته-پیاز-گوجه فرنگی(همگی به صورت نگینی خرد شده)

طرز تهیه:

گوشت چرخ کرده رو به همراه نصفه پیاز یه بار دیگه چرخ میکنیم و آرد نخودچی و زرده تخم مرغ و نمک و فلفل اضافه کرده و خوب ورز میدهیم . گوشت مرغ را هم با نصفه دیگه پیاز چرخ کرده و کمی نمک و فلفل اضافه میکنیم و ورز میدهیم. برای آماده کردن مواد داخلی رولت اولش پیاز را تفت داده یه کم که نرم شد بقیه سبزیجات را اضافه میکنم و درب ماهیتابه را میگذاریم تا با حرارت ملایم تفت بخورد بعد نمک و فلفل و کمی هم زرد چوبه زده از رو ی حرارت برمیداریم.

داخل یک ماهیتابه درب دار ۲ قاشق رب با روغن تفت میدهیم و نمک و دارچین به آن اضافه میکنم و ۱.۵ لیوان آب داخلش میریزم و میگذاریم بجوشد فویل آلومینیمی را کمی چرب کرده و یک لایه تقریبا ۱ سانتی گوشت قرمز را روی آن صاف میکنیم روی یک کیسه فریزر هم مرغ را به همان ترتیب بالا پهن کرده و روی گوشت قرمز برمیگردانیم مواد میانی رولت روی گوشت مرغ ریخته و با کمک فویل رول میکنیم فویل را باز کرده و دوباره دور رولت میپچیم وبا همون فویل مینگذاریم داخل سس (برای اینکه فرم رولت بهم نخورد) بعد از اینکه کمی رولت فرم خودش را گرفت یک طرف فویل را گرفته و و رولت را بر میگردانیم داخل ماهیتابه ، بعد از نیم ساعت رولت آماده است.



همچنین مشاهده کنید