چهارشنبه, ۲۲ اسفند, ۱۴۰۳ / 12 March, 2025
مجله ویستا

ابزار سبزی آرایی


گروه ۱
۱. قاشق توپی ( برای خالی كردن داخل سبزی ها و میوه ها )
۲. ورقه كن فنری ( برای فنری كردن سبزی ها )
۳. كاتر دوطرفه ( برای فنری كردن سیب زمینی و هویج و ...)
۴. مجموعه اسكنه ها ( برای حكاكی به …

گروه ۱

۱. قاشق توپی ( برای خالی كردن داخل سبزی ها و میوه ها )

۲. ورقه كن فنری ( برای فنری كردن سبزی ها )

۳. كاتر دوطرفه ( برای فنری كردن سیب زمینی و هویج و ...)

۴. مجموعه اسكنه ها ( برای حكاكی به صورت U و V و زیگزاگ)

۵. مجموعه قالب ها ( برای طراحی سبزی ها و میوه ها)

گروه۲

چاقوهای شماره ۱تا ۳ (برای حكاكی شیارهای مختلف )

چاقوهای شماره ۴ تا ۶ (برای خارج كردن داخل سبزیجات )

چاقوی شماره ۷ (برای ایجاد شیار مستقیم و كنده كاری )

گروه۳

رنده شماره ۱ تا ۳ (برای درست كردن رشته های بلند و نازك از كدو، پنیر و سیب زمینی )

چاقوی دندانه دار شماره ۴ ( برای بریدن و ورقه كردن )

وسیله شماره ۵ ( برای فرم دادن به هویج و خیار و ...)

پوست كن دوطرفه ( برای پوست كندن میوه ها و سبزیجات )

گروه۴

چاقوی شماره ۱ (برای ورقه كردن گوشت ها یا میوه های بلند)

چاقوی شماره ۲ (برای بریدن و ورقه كردن)

چاقوی شماره ۳ تا ۵ (برای خرد كردن و بریدن )

چاقوی شماره ۶ (ساطور- برای بریدن و خرد كردن )