یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

سوپ پیاز


سوپ پیاز

● مواد لازم
▪ شش عدد پیاز خرد شده
▪ روغن زیتون
▪ یک چهارم قاشق چای‌خوری شکر
▪ دو حبه سیر له شده
▪ هشت فنجان آب مرغ
▪ نصف فنجان سرکه
▪ یک عدد برگ بو
▪ یک چهارم قاشق چای‌خوری زرد چوبه …

مواد لازم

شش عدد پیاز خرد شده

روغن زیتون

یک چهارم قاشق چای‌خوری شکر

دو حبه سیر له شده

هشت فنجان آب مرغ

نصف فنجان سرکه

یک عدد برگ بو

یک چهارم قاشق چای‌خوری زرد چوبه

نمک وفلفل

هشت ورقه نان تست

طرز تهیه

در یک ظرف بزرگ پیاز را در روغن به خوبی حرارت دهیدتا به آرامی نرم شود سپس شکر را به آن اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه دیگر حرارت دهید تا نرم شده و طعم دلخواه را پیدا کند.سیر خرد شده را به محتویات اضافه کنید و پس از یک دقیقه سرکه، آب مرغ، برگ بو و زرد چوبه را بیفزایید. سپس این مخلوط را درون غذاساز ریخته و تا جایی مخلوط کنید که یکدست شود. سپس آن را به قابلمه برگردانید و به میزان دلخواه نمک و فلفل زده دوباره برای نیم ساعت دیگر حرارت دهید.این سوپ را با نان تست میل کنید.

هما رمضانی