یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
خطرات نوشیدن نوشابههای گازدار
برای آنهایی كه نوشیدن این نوشابهها را دوست داشته و فكر میكنند همه چیز را راجع به آنها میدانند
برخی افراد نوشیدن نوشابههای گازدار و خنك را پس از مصرف غذا دوست دارند . اما حدس بزنید خطر این كار چیست ؟ دمای بدن ما برای عملكرد آنزیمهای گوارشی ۳۷ درجه است در حالی كه دمای نوشابههای گازدار و خنك بسیار كمتر از ۳۷ درجه میباشد حتی بعضی اوقات نزدیك صفر درجه است . این كار تأثیر آنزیمها را كم كرده و در سیستم هاضمه استرس به وجود آورده ، غذاهای كمتری هضم میشود . در حقیقت غذا هضم نشده میماند . غذاهای هضم نشده نیز سموم و گازهای بدبویی را به وجود میآورد كه جذب روده میشوند و سپس وارد خون شده و به تمام بدن میرسند پخش سموم در بدن میتواند باعث پیشروی بیماریهای گوناگونی شود .
تأثیر نوشابههای گازدار در موارد مختلف
۱- اسید سیتریك موجود در نوشابه ، لكهههای ظروف چینی را هم از بین میبرد .
۲- پاك كردن زنگزدگی روی قشر كرومیومی سپر اتومبیل ، یك آلومینیم فویل را مچاله كرده و به نوشابه آغشته كنید روی سپر بمالید .
۳- تمیز كردن زنگزدگی از زوایای باطری ماشین ، یك بطری نوشابه را روی زوایای باطری بریزید تا زنگزدگیها و فرسودگیها را جوشانده و بیرون ریزد .
۴- برطرف كردن زنگزدگی پیچ و مهره ، یك پارچه را در نوشابه آغشته كرده و چند دقیقه روی پیچ و مهره بمالید .
۵- پاك كردن چربی لباس ، یك بطری نوشابه را روی لباسهای چرب ریخته و مقداری پاككننده هم به آن اضافه كرده و آن را شستشو دهید .
۶- نوشابهها لكههای چربی را از بین برده و گرد و غبار را از شیشه اتومبیل پاك میكند .
حال چه باید بكنیم ؟ اولین نوشیدنی شیرین (غیرالكلی) در دنیا به شكل یك پاككننده چند منظوره درآمده ، آیا باید آن را پاك كننده چندمنظوره بدانیم كه به عنوان یك نوشیدنی مصرف میشود ؟
به علاوه اگر كمی نوشابه را بر یك تكه گوشت خوك بریزیم و كمی صبر كنیم خواهیم دید كه كرمها از درون آن به بیرون میلولند و اما حقایق خطرناكی در مورد این نوشیدنیهای متداول :
PH متوسط نوشیدنیهای غیرالكلی ۴/۳ است . این محیط اسیدی به قدری قوی است كه میتواند دندان و استخوان را حل كند . جالب است كه بدانید رشد استخوانها در بدن انسانی ، از سیسالگی به بعد متوقف میشود . پس از آن حدود هشت تا هجده درصد استخوانها هرساله از طریق ادرار ، بسته به اسیدیتهای كه جذب بدن میشود ، تحلیل میرود ( اسیدیته به پتاسیم ، كلسیم ، منیزیم و فسفر بستگی دارد نه به طعم غذا) تمام تركیبات كلسیم موجود در سرخرگ بافتهای پوستی و اعضای بدن متراكم شده بر عملكرد كلیه (در مورد سنگ كلیه) تأثیر می گذارد . نوشیدنیهای گازدار هیچ ارزش غذایی ( از نظر ویتامینها و موادمعدنی) ندارد . آنها حاوی مقدار زیادی شكر ، اسید و مواد اضافه دیگری نظیر نگهدارندهها و رنگها هستند .
توصیه مااین است كه پس از این قبل از آنكه نوشابه گازدار بنوشید ، فكر كنید . آیا تا به حال در حال نوشیدن یك نوشیدنی گازدار فكر كردهاید چه مینوشید ؟ شما در حقیقت ، دیاكسید كربن میخورید . چیزی كه هیچ انسان عاقلی خوردن آن را صحیح نمیداند ، چندماه قبل مسابقهای در دانشگاه دهلی برگزار شد مبنی بر اینكه هركس كه بیشتر نوشابه بنوشد برنده است ، برنده این نوشابه ، هشت بطری نوشابه نوشید اما در دم مرد . چون دیاكسید بسیار زیادی به خونش رسیده بود ، در حالی كه اكسیژن كافی در خون او وجود نداشت . پس از آن مسؤولان دانشگاه تمام نوشابههای گازدار را در فروشگاه دانشگاه ممنوع كردند .
اگر یك دندان شكسته را در یك بطری نوشابهگازدار بیندازید ، پس از ده روز خواهید دید كه دندان حل میشود ، دندان و استخوان تنها اعضای بدن هستند كه سالها پس از مرگ انسان به جا میمانند . حال فرض كنید كه این نوشابهها چه بر سر روده و معده نرم و ظریف میآورند .
آنهایی كه نوشابههای گازدار دوست دارند این بار قبل از خوردن این نوشابهها كمی فكر كنند .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست