سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا

سوپ جوجه و ذرت تازه با شیر!


سوپ جوجه و ذرت تازه با شیر!

● مواد لازم
▪ سینه جوجه پوست کنده . بدون استخوان یا ران مرغ
▪ ۴ عدد ذرت شیری
▪ مقداری آب جوجه کم نمک
▪ ۱ عدد فلفل دلمه ای تکه شده
▪ یک فنجان شیر
▪ ۴/۱ ۱ فنجان سبیب زمینی تکه شده
▪ نمک …

مواد لازم

سینه جوجه پوست کنده . بدون استخوان یا ران مرغ

۴ عدد ذرت شیری

مقداری آب جوجه کم نمک

۱ عدد فلفل دلمه ای تکه شده

یک فنجان شیر

۴/۱ ۱ فنجان سبیب زمینی تکه شده

نمک و فلفل سیاه

فلفل قرمز خرد شده ( به دلخواه)

دستور العمل

۱) آب جوجه و جوجه و ذرت را در ظرف ریخته و در آن را بسته و با درجه حرارت بالا گرم می کنیم تا جوش بیاید و سپس شعله را کم می کنیم. بعد از ۱۲ دقیقه یا وقتی که جوجه دیگر صورتی نبودند جوجه ها و ذرت را خارج کرده و تکه تکه می کنیم

۲) فلفل دلمه ای ها را به آب جوجه اضافه می کنیم. شیر و سیب زمینی ها را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم و به آب جوجه اضافه می کنیم. جوجه ها را با چنگال تکه تکه می کنیم و انها را به اب جوجه بر می گردانیم. ذرت ها را از وسط از چوب ان نصف می کنیم و آن ها را نیز به ظرف روی اجاق بر می گردانیم. نمک و فلفل را اضافه می کنیم. روی ان را می توانیم با فلفل دلمه ای و فلفل قرمز باقی مانده تزئین می کنیم. غذا آماده سرو است.