سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا
سوپ جوجه و ذرت تازه با شیر!
مواد لازم
سینه جوجه پوست کنده . بدون استخوان یا ران مرغ
۴ عدد ذرت شیری
مقداری آب جوجه کم نمک
۱ عدد فلفل دلمه ای تکه شده
یک فنجان شیر
۴/۱ ۱ فنجان سبیب زمینی تکه شده
نمک و فلفل سیاه
فلفل قرمز خرد شده ( به دلخواه)
دستور العمل
۱) آب جوجه و جوجه و ذرت را در ظرف ریخته و در آن را بسته و با درجه حرارت بالا گرم می کنیم تا جوش بیاید و سپس شعله را کم می کنیم. بعد از ۱۲ دقیقه یا وقتی که جوجه دیگر صورتی نبودند جوجه ها و ذرت را خارج کرده و تکه تکه می کنیم
۲) فلفل دلمه ای ها را به آب جوجه اضافه می کنیم. شیر و سیب زمینی ها را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم و به آب جوجه اضافه می کنیم. جوجه ها را با چنگال تکه تکه می کنیم و انها را به اب جوجه بر می گردانیم. ذرت ها را از وسط از چوب ان نصف می کنیم و آن ها را نیز به ظرف روی اجاق بر می گردانیم. نمک و فلفل را اضافه می کنیم. روی ان را می توانیم با فلفل دلمه ای و فلفل قرمز باقی مانده تزئین می کنیم. غذا آماده سرو است.
مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 پزشکیان ایران جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ مناظره مجلس شورای اسلامی
قتل خودکشی سیستان و بلوچستان هواشناسی تهران خانواده آموزش و پرورش شهرداری تهران سلامت سازمان هواشناسی پلیس آتش سوزی
همراه اول بازار سرمایه دولت سیزدهم قیمت دلار خودرو قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان بورس قیمت سکه
سینما علیرضا قربانی تخت جمشید سینمای ایران دفاع مقدس کنسرت تلویزیون رسانه ملی سید ابراهیم رئیسی
دانشگاه تهران دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی ماهواره باتری
آمریکا رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه روسیه جو بایدن ترکیه جنگ غزه دونالد ترامپ لبنان چین
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال فرانسه باشگاه استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات علیرضا بیرانوند بازی لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ سامسونگ موبایل ربات اپل گوگل ایرانسل وزیر ارتباطات
گرمازدگی آلزایمر ویتامین سکته مغزی