پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
هواری (غذای محلی بندرعباس )
مواد لازم:
برنج:
سه پیمانه
سیر:
۳ - ۲ حبه
نمك:
به مقدار كافی
فلفل قرمز و ادویه:
به مقدار كافی
ماهی یا میگو:
۱۵۰ گرم
آب:
۶ پیمانه
پیاز متوسط خرد شده:
۱ عدد
كره:
۵۰ گرم
طرز تهیه:
برنج را از قبل خیس میكنیم، روغن را در دیگروی آتش ملایم داغ كرده پیاز را در آن تفتداده تا طلائی شود. سیر را ریز خرد كرده بازردچوبه به پیاز اضافه میكنیم و كمی آنها را چرخمیكنیم. ماهی را اضافه كرده ادویه و فلفل رامیریزیم ماهی را در پیاز تفت میدهیم تا آبماهی تمام شود آب را با نمك اضافه كرده ومیگذاریم به جوش بیاید وقتی چند جوش خوردبرنج را اضافه كرده و پس از آن كه آب هم سطحبرنج شد برنج را با كفگیر زیر و رو كرده و كره راكمی آب كرده روی برنج میدهیم، زیر شعله راكم كرده و زیر دیگ را شعله پخش كن و روی آنرا دم كنی میگذاریم پس از ۴۰ - ۳۰ دقیقه پلوآماده است. در صورت تمایل میتوانید ۱ پیمانهگشنیز یا شوید ساطوری شده و ۱ پیمانه لوبیا چشمبلبلی یا عدس را هم به هواری اضافه كنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی دولت مجلس تعطیلی شنبه ها تعطیلی شنبه قوه قضائیه دولت سیزدهم شورای نگهبان رهبر انقلاب رئیس جمهور حسن روحانی
مشهد سیل قوه قضاییه تهران هواشناسی شهرداری تهران قتل پلیس فضای مجازی بارش باران سازمان هواشناسی دستگیری
مالیات خودرو قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی دلار مسکن سایپا بورس ایران خودرو
نمایشگاه کتاب سریال تلویزیون کتاب نمایشگاه کتاب تهران فردوسی همایون شجریان سحر دولتشاهی شاهنامه سینمای ایران دفاع مقدس سینما
دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی فضا تحقیقات و فناوری
فلسطین رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه حماس ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر رئال مادرید جواد نکونام لیگ برتر ایران باشگاه استقلال لیگ برتر انگلیس فولاد خوزستان مهدی طارمی فولاد
هوش مصنوعی ایرانسل گوگل عیسی زارع پور تلفن همراه تبلیغات سرعت اینترنت ناسا موبایل دوربین اپل
چای دیابت خواب سرطان سرماخوردگی زوال عقل کاهش وزن دندان عقل کودک بارداری موز