یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
هفت خوراکی ضدسرطان
در زندگی امروز، استرس فراوان، آلودگی هوا و نداشتن تغذیه مناسب از عوامل اصلی به شمار میآیند که باعث بهوجود آمدن انواع سرطانها میشوند. اما با اصلاح برنامه غذایی روزانه میتوان تا حدودی احتمال ابتلا به این گروه از بیماریها را کم کرد...
در جدیدترین مطالعههایی که انجام شده، ۷ ماده غذایی بهعنوان موثرترینها شناخته شدهاند که بهتر است افراد برای پیشگیری از بروز سرطان آنها را در رژیم غذاییشان بگنجانند.
لیمو
بررسیها نشان دادهاند خوردن روزانه مرکبات بهخصوص لیمو از بروز سرطان دهان و معده پیشگیری میکند. بنابراین در فصل این میوه، آن را تازهبهتازه همراه غذا یا در میان وعدههایتان میل کنید.
پیازچه
این سبزی را در سالادتان خرد کرده مصرف کنید. مطالعهها نشان دادهاند که خوردن این سبزی (که در خانواده پیاز جای میگیرد)، احتمال ابتلا به سرطان پروستات را به میزان ۵۰ درصد کاهش خواهد داد. البته بیشترین اثر را وقتی که به صورت تازه میل میشود یا کمی حرارت دیده است، خواهد داشت.
بروکلی
هر روز بروکلی بخورید البته بخارپز. کلم بروکلی از جمله مواد غذایی عالی است که از ابتلا به سرطان پیشگیری میکند بهخصوص نوع بخارپزشده آن. زیرا در مطالعهای که در کشور اسپانیا به انجام رسیده است، دیده شده که فلاونوییدهایی که خاصیت ضدسرطانی را به این سبزی میدهند در صورت پختهشدن در مایکروفر به میزان ۹۷ درصد از بین میرود و این سبزی دیگر خاصیت ضدسرطانی نخواهد داشت، بنابراین آن را باید فقط بخارپز کرد یا تازهبهتازه خورد.
فندق
فندق را در سالادتان بریزید. این ماده غذایی سرشار از سلنیوم است، ماده معدنی که خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و به ترمیم DNA آسیبدیده کمک میکند. در مطالعهای که در دانشگاه هاروارد، روی ۱۰۰۰ بیمار مبتلا به سرطان پروستات به انجام رسیده، دیده شده که دریافت سلنیوم در ۴۸ درصد آنها طول عمر این افراد را افزایش داده و شدت بیماری را در آنها پایین میآورد.
سیر
هر روز بروکلی بخورید البته بخارپز. کلم بروکلی از جمله مواد غذایی عالی است که از ابتلا به سرطان پیشگیری میکند بهخصوص نوع بخارپزشده آن. زیرا در مطالعهای که در کشور اسپانیا به انجام رسیده است، دیده شده که فلاونوییدهایی که خاصیت ضدسرطانی را به این سبزی میدهند در صورت پختهشدن در مایکروفر به میزان ۹۷ درصد از بین میرود و این سبزی دیگر خاصیت ضدسرطانی نخواهد داشت، بنابراین آن را باید فقط بخارپز کرد یا تازهبهتازه خورد.
ترشی کلم
اگر کلم برگ خردشده را در سرکه بگذارید و آن را به صورت ترشی درآورید و به عنوان کنار غذا میل کنید. با این اقدام، ریسک ابتلا به انواع سرطانها در شما کاهش پیدا خواهد کرد. زیرا در این ترشی ترکیبهای ضدسرطان از جمله سولفورافان وجود دارد که چنین خاصیتی را به این چاشنی میدهد.
کیوی
ویتامین C، مس و لوتیینی که در این میوه وجود دارد، خاصیت آنتیاکسیدانی را به کیوی داده است. بنابراین نصف این میوه را به صورت اسکوپ دربیاورید و همراه سایر میوهها روزانه میل کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست