یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

املت پنیر و اسفناج


املت پنیر و اسفناج

● مواد لازم:
▪ برگ اسفناج تازه و پاک‌کرده: یک لیوان
▪ تخم‌مرغ: ۳ عدد
▪ پنیر سفید خرد شده: ۵۰ گرم
▪ کره: ۲۰ گرم
▪ شیر: نصف لیوان
▪ مربای تمشک در صورت تمایل: نصف فنجان
▪ نمک و فلفل: به میزان …

مواد لازم:

برگ اسفناج تازه و پاک‌کرده:

یک لیوان

تخم‌مرغ:

۳ عدد

پنیر سفید خرد شده:

۵۰ گرم

کره:

۲۰ گرم

شیر:

نصف لیوان

مربای تمشک در صورت تمایل:

نصف فنجان

نمک و فلفل:

به میزان لازم

روش تهیه:

آب را جوش بیاورید. کمی نمک در آن بریزید و اسفناج‌ها را در آب جوش بریزید. بعد از ۳ دقیقه، اسفناج‌ها را بیرون بیاورید و در آب سرد بریزید. با این روش کمتر از هر روش دیگری آهن اسفناج از دست می‌رود. تخم مرغ و شیر را در یک کاسه مخلوط کنید و کمی بزنید تا کف کند. کره را در یک تابه آب کنید و مایه تخم‌مرغ را در تابه بریزید و روی سطح آن نمک و کمی فلفل بپاشید. کمی که خودش را گرفت، برگ‌های اسفناج را روی نصف سطح آن بچینید و پنیر را روی اسفناج‌ها پخش کنید. اگر طعم شیرین دوست دارید کمی مربا روی پنیر بریزید. سپس در تابه را بگذارید و صبر کنید تا کمی ببندد. حالا می‌توانید نصفه‌ای را که روی آن چیزی نیست، روی بخش دیگر برگردانید و سرو کنید.

مناسب برای ۳ ماهه دوم بارداری

جنین در این مدت آهن مورد نیاز برای ماه‌های اول تولد را از ذخایر مادر تهیه کرده و در کبدش ذخیره می‌کند. برای این‌که ذخیره‌های آهن بدن‌تان را از دست ندهید و با خونریزی‌هایی که حین زایمان برای‌تان اتفاق می‌افتد، به مشکل فقر آهن برنخورید، باید آهن مورد نیاز بدن‌تان را با یک تغذیه درست تامین کنید. آهن در گوشت قرمز و سبزی‌هایی مثل اسفناج وجود دارد. املت پنیر و اسفناج یک غذای خوشمزه و کامل و پر از آهن برای صبحانه است. این املت با داشتن تخم‌مرغ و پنیر، پروتئین و کلسیم لازم برای بدن شما را هم تامین می‌کند.