جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
کارلوس آلبرتو پریرا (۱۹۴۳-)
کارلوس آلبرتو پریرا در سال ۱۹۴۳ در شهر ریودوژانیرو برزیل به دنیا آمد
پریرا سابقه مربیگری تیمهای ملی کویت، امارات، عربستان، آفریقای جنوبی و برزیل در جام جهانی را دارد.
وی با تیم ملی برزیل در سال ۱۹۹۴ به مقام قهرمانی جام جهانی رسید.
کارلوس آلبرتو پریرا مربی سرشناس برزیلی با ۲ عنوان قهرمانی جام ملتهای آسیا در سالهای ۱۹۸۰ با کویت و ۱۹۸۸ با عربستان پرافتخارترین مربی غیر آسیایی در تاریخ این مسابقات است.
وی از ابتدای سال ۲۰۰۷ سرمربی تیم ملی آفریقای جنوبی شد و با فدراسیون فوتبال این کشور که میزبان جام جهانی ۲۰۱۰ است، قرارداد همکاری منعقد ساخت.
وی تا سال ۲۰۱۰ با ۵ تیم در جام جهانی به عنوان سرمربی حضور داشته است. ۱۹۸۲ با کویت، ۱۹۹۰ با امارات، ۱۹۹۴ و ۲۰۰۶ با برزیل، ۱۹۹۸ با عربستان سعودی و ۲۰۱۰ با آفریقای جنوبی.
پریرا سال ۱۹۹۷ مربیگری تیم مترواستارز را بر عهده داشت. در پروندهاش مربیگری دو تیم برزیلی یعنی فلومنینس و کورتینهانس را نیز برعهده داشته است.
در سال های ۱۹۹۴ و ۱۹۹۵ تیم والنسیا را رهبری کرد و در سالهای ۱۹۹۵ و ۱۹۹۶ روی نیمکت تیم فنر باغچه ترکیه نشست.
در ژانویه ۲۰۰۳ برای دومین بار به عنوان مربی تیم ملی برزیل انتخاب شد و با این تیم در سال ۲۰۰۴ قهرمان جام ملتهای آمریکا جنوبی شد.
پریرا در سال ۲۰۰۵ توانست تیم ملی برزیل را قهرمان جام کنفدراسیون کند اما در جام جهانی ۲۰۰۶ تنها توانست تیم ملی برزیل را تا مرحله یک چهارم نهایی به جلو ببرد و در این مرحله متوقف شد.
مربی برزیلی تیم آفریقای جنوبی در آغاز مسابقات جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان اعلام کرده بود که این جام، جام عقل و علم است و شگفتی در آن جایی ندارد.
زمانی که تیم های بزرگ به مرحله یک هشتم نهایی راه یافتند این گفته پریرا قدری مفهوم یافت. اما وقتی تیم پرآوازه برزیل در مقابل فرانسه در مرحله یک چهارم نهایی حضور یافت این گفته رنگ بیشتری به خود گرفت و پرستاره ترین تیم ملی فوتبال جهان نتوانست از پس تفکر فرانسویها برآید و بازی را به آنها واگذار کرد تا از راهیابی به مرحله نیمه نهایی بازماند و در انتقادات به عملکرد پریرا را باز کند.
او پس از پایان رقابتهای جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان، مربیگری آفریقای جنوبی میزبان بعدی مسابقات جام جهانی را پذیرفت.
پریرا ژوئیه ۲۰۰۶ از سمت مربیگری تیم ملی برزیل برکنار شد و کارلوس دونگا جانشین او شد.
او در ژانویه ۲۰۰۷ به طور رسمی کارش را با تیم ملی آفریقای جنوبی آغاز می کند و تا بعد از جام جهانی۲۰۱۰ این تیم را هدایت کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست