یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
استروگانف با قارچ
مواد لازم
چهار قاشق مرباخوری کره
۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم گوشت خرد شده
نصف فنجان پیاز خرد شده
۲۵۰ گرم قارچ خرد شده
یک هشتم قاشق مرباخوری جوزهندی
دو قاشق مرباخوری تلخون خرد شده
یک قاشق مرباخوری آویشن
یک فنجان ماست خامه ای
نمک و فلفل
دو قاشق مرباخوری جعفری تازه خرد شده
یک بسته ماکارونی یا نودلز
طرز تهیه
تابه ای را روی شعله ملایم قرار دهید. یک قاشق از کره را در آن بریزید. سپس پیاز های خرد شده را اضافه کنید و صبر کنید تا برای چهار دقیقه تفت داده شود.در تابه دیگری سه قاشق از کره را ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. سپس قارچ ها را اضافه کنید و برای چهار دقیقه آن را تفت دهید تا نرم و پخته شود. سپس جوزهندی، تلخون و آویشن را به آن اضافه کنید. سپس ماست خامه ای را به آن اضافه کنید.سپس گوشت پخته شده را به پیاز اضافه کرده و به مواد درون تابه دیگر اضافه کنید.ماکارونی یا نودلز را جداگانه بپزید. سپس آن را به سرعت با مواد مخلوط کرده و سرو کنید.
[مینا تنهایی]
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان ترکیه دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم افغانستان مجلس
سیل هواشناسی تهران شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی یسنا آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم بانک مرکزی بازار خودرو حقوق بازنشستگان ارز
مسعود اسکویی تلویزیون صدا و سیما جهان حج مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه حماس روسیه آمریکا انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان رئال مادرید لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون گرما