یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

استروگانف با قارچ


استروگانف با قارچ

● مواد لازم
▪ چهار قاشق مرباخوری کره
▪ ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم گوشت خرد شده
▪ نصف فنجان پیاز خرد شده
▪ ۲۵۰ گرم قارچ خرد شده
▪ یک هشتم قاشق مرباخوری جوزهندی
▪ دو قاشق مرباخوری تلخون خرد شده
▪ …

مواد لازم

چهار قاشق مرباخوری کره

۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم گوشت خرد شده

نصف فنجان پیاز خرد شده

۲۵۰ گرم قارچ خرد شده

یک هشتم قاشق مرباخوری جوزهندی

دو قاشق مرباخوری تلخون خرد شده

یک قاشق مرباخوری آویشن

یک فنجان ماست خامه ای

نمک و فلفل

دو قاشق مرباخوری جعفری تازه خرد شده

یک بسته ماکارونی یا نودلز

طرز تهیه

تابه ای را روی شعله ملایم قرار دهید. یک قاشق از کره را در آن بریزید. سپس پیاز های خرد شده را اضافه کنید و صبر کنید تا برای چهار دقیقه تفت داده شود.در تابه دیگری سه قاشق از کره را ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. سپس قارچ ها را اضافه کنید و برای چهار دقیقه آن را تفت دهید تا نرم و پخته شود. سپس جوزهندی، تلخون و آویشن را به آن اضافه کنید. سپس ماست خامه ای را به آن اضافه کنید.سپس گوشت پخته شده را به پیاز اضافه کرده و به مواد درون تابه دیگر اضافه کنید.ماکارونی یا نودلز را جداگانه بپزید. سپس آن را به سرعت با مواد مخلوط کرده و سرو کنید.

[مینا تنهایی]