چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

ران مرغ سوخاری


ران مرغ سوخاری

پودرپیاز، سیر و زنجبیل را کمی با آب لیمو خیس و مخلوط کنید سپس مرغ ها را به آن آغشته کنید و به مدت ۱۵دقیقه کنار بگذاریدسپس در کاسه دیگری، آردذرت، آردسفید، جوش شیرین، نمک و کمی آب را مخلوط کنید تا مایه ای نسبتا رقیق به دست بیاید.

مواد لازم برای ۶نفر:

ران - ۱۲عدد

پودرپیاز - ۴قاشق غذاخوری

پودرسیر - یک قاشق مرباخوری

پودرزنجبیل - یک قاشق مرباخوری

فلفل - یک قاشق مرباخوری

نمک - یک قاشق مرباخوری

آردذرت - ۳قاشق غذاخوری

آردسفید - ۲قاشق غذاخوری

جوش شیرین - نصف قاشق مرباخوری

آب لیمو - کمی

روغن - ۳قاشق غذاخوری

آب - به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا، روی ران نمک و فلفل بپاشید.

پودرپیاز، سیر و زنجبیل را کمی با آب لیمو خیس و مخلوط کنید سپس مرغ ها را به آن آغشته کنید و به مدت ۱۵دقیقه کنار بگذاریدسپس در کاسه دیگری، آردذرت، آردسفید، جوش شیرین، نمک و کمی آب را مخلوط کنید تا مایه ای نسبتا رقیق به دست بیاید.

ران ها را به این مایه آغشته کنید و ۵دقیقه کنار بگذارید. سپس ران ها را در روغن سرخ کنید.