دوشنبه, ۲۵ تیر, ۱۴۰۳ / 15 July, 2024
مجله ویستا

خورشت بامیه


● مواد لازم:
▪ ۷۵۰ گرم گوشت ماهیچه یا مغزران گوساله
▪ ۷۵۰ گرم بامیه
▪ ۳ قاشق پیاز سرخ کرده
▪ ۲ قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
▪ آبلیمو ۳ قاشق سوپ خوری
▪ نمک و فلفل به مقدار کافی
● طرز …

مواد لازم:

۷۵۰ گرم گوشت ماهیچه یا مغزران گوساله

۷۵۰ گرم بامیه

۳ قاشق پیاز سرخ کرده

۲ قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی

آبلیمو ۳ قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه:

گوشت را میشوئیم و قطعه قطعه میکنیم سپس آنرا با پیاز سرخ کرده، در قابلمه ریخته و با مقداری آب روی حرارت ملایم میگذاریم تا کاملا بپزد. بامیه را میشوئیم و فقط چوبهای ته آنرا میگیریم، آنرا در ظرف آب جوشی ریخته با یک قاشق نمک و میگذاریم تا کمی بپزد. باید دقت کرد تا بامیه زیاد پخته نشود تا لیزی آن در نیاید. سپس بامیه را در صافی ریخته رب و آب لیمو و نمک و فلفل را به خورشت اضافه کرده بعد از دو سه جوش بامیه را داخل آن ریخته و میگذاریم تا جا بیافتد.