پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

سالاد سیب زمینی رنگارنگ


● مواد لازم
▪ ۱۵۰ گرم پنیر گودا
▪ ۵۰۰ گرم سیب زمینی
▪ زیره ۱/۳ قاشق چایخوری
▪ سرکه ۵ قاشق غذاخوری
▪ ۲ عدد تخم مرغ آب پز سفت
▪ خردل ۱ فاشف چایخوری
▪ روغن آفتابگردان ۵ قاشق غذاخوری …

مواد لازم

۱۵۰ گرم پنیر گودا

۵۰۰ گرم سیب زمینی

زیره ۱/۳ قاشق چایخوری

سرکه ۵ قاشق غذاخوری

۲ عدد تخم مرغ آب پز سفت

خردل ۱ فاشف چایخوری

روغن آفتابگردان ۵ قاشق غذاخوری

کدو ۱ عدد

تره و جعفری ۲۵۰ گرم

فلفل دلمه ۱ عدد

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را شسته و با زیره حدود ۲۰ دقیفه بپزید سپس پوست کنده و به صورت مکعبهای ریز خورد کنید، خردل و روغن و سرکه را با نمک و فلفل مخلوط کرده و به سیب زمینی اضافه نمایید کدو و فلفل دلمه را شسته و همراه با پنیر گودا به صورت مکعب خورد کنید و به مواد بالا اصافه نمایید. جعفری و تره را بعد از شستن ریز خورد کرده و با سیب زمینی ها مخلوط کنید. تخم مرغها را پوست گرفته و به ۸ قسمت تقسیم کرده، سالاد را در ظرف کشیده و با تخم مرغها آن را تزیین نمایید.