پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

اسفناج گیاه جوانی


اسفناج گیاه جوانی

اسفناج یکی از مفیدترین و سالم ترین سبزی هاست که ۲ هزار سال پیش در چین و قسمت هایی از آسیا و خاورمیانه به عمل آمد.به گزارش «ehow»، این گیاه سرشار از ویتامین، پروتئین، آنتی اکسیدان و …

اسفناج یکی از مفیدترین و سالم ترین سبزی هاست که ۲ هزار سال پیش در چین و قسمت هایی از آسیا و خاورمیانه به عمل آمد.به گزارش «ehow»، این گیاه سرشار از ویتامین، پروتئین، آنتی اکسیدان و مواد مغذی لازم است. برای حداکثر استفاده از خاصیت این گیاه، اسفناج را بلافاصله پس از خرید مصرف کنید. هرچه مدت زمان بیشتری در یخچال بماند، از خاصیت آن کاسته می شود.

خواص اسفناج:

از آن جا که مصرف منظم اسفناج میزان قند خون را ثابت نگه می دارد و از نوسان آن جلوگیری می کند، به بیماران دیابتی توصیه می شود، روزی نیم لیوان آب اسفناج را برای ثابت نگه داشتن خون مصرف کنند.

فلاوانوئید، نوعی آنتی اکسیدان که در اسفناج موجود است خاصیت ضدسرطانی نیز دارد.

اسفناج خاصیت ضدپیری دارد و مقدار بالای ویتامین K موجود در آن مانع لختگی خون هنگام آسیب وارد شدن، می شود.

اسفناج در درمان کم خونی، یبوست، بی خوابی، پوکی استخوان، سوءهاضمه مزمن، ناراحتی کلیه ای، مثانه ای و کبد نیز موثر است.