پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا
اسفناج گیاه جوانی
اسفناج یکی از مفیدترین و سالم ترین سبزی هاست که ۲ هزار سال پیش در چین و قسمت هایی از آسیا و خاورمیانه به عمل آمد.به گزارش «ehow»، این گیاه سرشار از ویتامین، پروتئین، آنتی اکسیدان و مواد مغذی لازم است. برای حداکثر استفاده از خاصیت این گیاه، اسفناج را بلافاصله پس از خرید مصرف کنید. هرچه مدت زمان بیشتری در یخچال بماند، از خاصیت آن کاسته می شود.
خواص اسفناج:
از آن جا که مصرف منظم اسفناج میزان قند خون را ثابت نگه می دارد و از نوسان آن جلوگیری می کند، به بیماران دیابتی توصیه می شود، روزی نیم لیوان آب اسفناج را برای ثابت نگه داشتن خون مصرف کنند.
فلاوانوئید، نوعی آنتی اکسیدان که در اسفناج موجود است خاصیت ضدسرطانی نیز دارد.
اسفناج خاصیت ضدپیری دارد و مقدار بالای ویتامین K موجود در آن مانع لختگی خون هنگام آسیب وارد شدن، می شود.
اسفناج در درمان کم خونی، یبوست، بی خوابی، پوکی استخوان، سوءهاضمه مزمن، ناراحتی کلیه ای، مثانه ای و کبد نیز موثر است.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم دولت سیزدهم محمدجواد ظریف پزشکیان دولت علی باقری رهبر انقلاب رئیس جمهور ترور انتخابات
تهران سلامت هواشناسی قتل شهرداری تهران تب دنگی زلزله پشه آئدس عزاداری محرم تیراندازی تعطیلی ادارات شورای شهر تهران
قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی واردات خودرو خودرو قیمت دلار حقوق بازنشستگان بازار خودرو اربعین بازنشستگان سایپا مالیات
عاشورا کربلا امام حسین تلویزیون سینمای ایران فیلم دفاع مقدس سینما لیلی رشیدی صداوسیما وزارت ارشاد
محصولات کشاورزی آزمون سراسری فناوری
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ اسرائیل غزه ترامپ آمریکا فلسطین جنگ غزه روسیه ترور ترامپ چین جو بایدن
فوتبال استقلال نقل و انتقالات تراکتور سپاهان علیرضا بیرانوند رئال مادرید باشگاه پرسپولیس مهدی طارمی لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر رامین رضاییان
هوش مصنوعی اینترنت سرعت اینترنت ناسا گرمایش جهانی گوگل اپل شیائومی ربات
گرمازدگی کاهش وزن صبحانه نوشابه تخم مرغ افسردگی