پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا
اسفناج گیاه جوانی
اسفناج یکی از مفیدترین و سالم ترین سبزی هاست که ۲ هزار سال پیش در چین و قسمت هایی از آسیا و خاورمیانه به عمل آمد.به گزارش «ehow»، این گیاه سرشار از ویتامین، پروتئین، آنتی اکسیدان و مواد مغذی لازم است. برای حداکثر استفاده از خاصیت این گیاه، اسفناج را بلافاصله پس از خرید مصرف کنید. هرچه مدت زمان بیشتری در یخچال بماند، از خاصیت آن کاسته می شود.
خواص اسفناج:
از آن جا که مصرف منظم اسفناج میزان قند خون را ثابت نگه می دارد و از نوسان آن جلوگیری می کند، به بیماران دیابتی توصیه می شود، روزی نیم لیوان آب اسفناج را برای ثابت نگه داشتن خون مصرف کنند.
فلاوانوئید، نوعی آنتی اکسیدان که در اسفناج موجود است خاصیت ضدسرطانی نیز دارد.
اسفناج خاصیت ضدپیری دارد و مقدار بالای ویتامین K موجود در آن مانع لختگی خون هنگام آسیب وارد شدن، می شود.
اسفناج در درمان کم خونی، یبوست، بی خوابی، پوکی استخوان، سوءهاضمه مزمن، ناراحتی کلیه ای، مثانه ای و کبد نیز موثر است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست