پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

املت فرانسوی


املت فرانسوی

● مواد لازم
▪ تخم مرغ درشت ۳عدد
▪ خامه غلیظ، یک قاشق غذاخوری
▪ کره نرم، ۲ قاشق غذاخوری
▪ پیازچه خردشده، یک قاشق غذاخوری
▪ ترخون خرد شده، یک قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل به میزان کافی
● …

مواد لازم

تخم مرغ درشت ۳عدد

خامه غلیظ، یک قاشق غذاخوری

کره نرم، ۲ قاشق غذاخوری

پیازچه خردشده، یک قاشق غذاخوری

ترخون خرد شده، یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان کافی

طرز تهیه

مخلوط تخم مرغ و خامه را هم بزنید.

در یک ماهی تابه نچسب مناسب کره بریزید.حرارت را زیاد کنید تا کره به حالت جوش و کف درآید. البته مراقب باشید که کره نسوزد.

تخم مرغ های زده شده را یک دفعه وسط ماهی تابه بریزید و بلافاصله حرارت را کم کنید.

به محض بسته شدن لایه پایین تخم مرغ، ماهی تابه را در فری که از قبل روشن و روی درجه متوسط تنظیم شده به مدت ۲ دقیقه قرار دهید تا روی تخم مرغ کمی مرطوب و فرنی مانند شود.

ماهی تابه را از فر در بیاورید و نمک ، فلفل، پیازچه و ترخون روی سطح تخم مرغ بپاشید و نیم آن را روی نیمه دیگر برگردانید و سرو کنید.