سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

آش کشک، مخصوص افطار


آش کشک، مخصوص افطار

بعد از اینکه برنج پخت، گوشت چرخ کرده را ( که همراه یک پیاز رنده شده مخلوط کرده‌ایم ) به صورت کوفته در می‌آوریم و به مواد اضافه می‌کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا جا بیفتد.

بعد از اینکه برنج پخت، گوشت چرخ کرده را ( که همراه یک پیاز رنده شده مخلوط کرده‌ایم ) به صورت کوفته در می‌آوریم و به مواد اضافه می‌کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا جا بیفتد.

مواد لازم :

نخود: نصف لیوان

لوبیا سفید : نصف لیوان

برنج : ۱۰۰ گرم

کشک : چهار قاشق غذاخوری

پیاز متوسط : ۱ عدد

گوشت چرخ کرده : ۱۵۰ گرم

سیر داغ : به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا نخود و لوبیا را می‌پزیم.

سپس برنج را اضافه می‌کنیم.

بعد از اینکه برنج پخت، گوشت چرخ کرده را (که همراه یک پیاز رنده شده مخلوط کرده‌ایم) به صورت کوفته در می‌آوریم و به مواد اضافه می‌کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا جا بیفتد.

در آخر کشک را اضافه می‌کنیم.

برای تزئین روی آش می‌توان از سیر داغ استفاده کرد.