چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
سوپ کاهو
مواد لازم برای چهار نفر:
کاهو: یک عدد
پیاز: دو عدد درشت
سیر: ۳ حبه سیب زمینی: یک عدد درشت
فلفل دلمه ای: یک عدد
قرص عصاره مرغ: یک عدد
سبزی (جعفری خرد شده): ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر کاری: ۲ قاشق غذاخوری
شیر : یک لیوان
سالامی
روش تهیه:
در قدم اول پیاز با زنجبیل تازه(جینجر) و کاری همراه با سیر تازه سرخ شود.
سپس تکههای خرد شده کاهو به قابلمه اضافه شود و کاملا تفت داده شود.
بعد از اینکه اطمینان از سرخ شدن کامل کاهو حاصل شد، تکه های فلفل دلمهای و سیب زمینی اضافه می شود و تفت داده میشود.
عصاره مرغ را اضافه میکنیم، مخلوط ۱۰ دقیقه به آرامی جوش میخورد، قبل از سرو با بلندر میکس شود، نمک، فلفل و چاشنی اضافه میشود، و کمی شیر ...
حالا این ترکیب ۲ تا ۳ دقیقه در مرحله آخر جوش بخورد. این جوش خوردن آخر، از آن جوش خوردنهاست. زمانی که سوپ کاهوی لذیذ ما جا افتاده و آماده سرو است.
فوت آشپزی
برای حفظ زیبایی بشقاب مراحل زیر به دقت اجرا شود.
در مرکز بشقاب سالامی گریل شده طعم داده شده با سیر و جعفری قرار میگیرد. سوپ از کنار بشقاب به آرامی اضافه میشود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست