پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا
غذاهای دریایی چه فوایدی دارند؟
ماهی و سایر فرآوردههای دریایی از بهترین مواد غذایی محسوب میشوند. این دسته از مواد غذایی برای عملکرد خوب مغز و قلب و عروق و در کل تمامی اعضا مناسب هستند.
مادهای در چربی ماهی وجود دارد که باعث پایین آمدن کلسترول خون و محافظت قلب و جداره عروق میشود. حتی مصرف یک بار ماهی در هفته میتواند تا ۵۰ درصد از سکتههای قلبی در افراد میانسال جلوگیری کند. غذاهای دریایی باعث تقویت مغز و چشم در کودکان و نوزادان میشود. به علت پایین آوردن تری گلیسیرین خون میتواند احتمال ابتلا به مرض قند را کم کند. وجود مواد خاصی در غذاهای دریایی به ویژه ماهی احتمال سرطان را کم میکنند و حتی میتوانند افسردگی و ضعف سیستم ایمنی بدن را اصلاح کنند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست