پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

دلمه سیب


دلمه سیب

● مواد لازم
سیب: ۵ عدد
لپه: نیم فنجان
آب: یک و نیم فنجان
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
آب: ربع فنجان
فلفل: ربع قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
پیاز خرد شده: ۱ عدد
شکر: ۲ قاشق سوپخوری
کره: ۲ …

مواد لازم

سیب: ۵ عدد

لپه: نیم فنجان

آب: یک و نیم فنجان

گوشت چرخ کرده: نیم کیلو

آب: ربع فنجان

فلفل: ربع قاشق چایخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

پیاز خرد شده: ۱ عدد

شکر: ۲ قاشق سوپخوری

کره: ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه

سیب ها را خوب شسته داخل آنها را در آورید و یک تکه از قسمت فوقانی آن را بریده و کنار بگذارید. بعد لپه را در آب مدت ۳۰ دقیقه و پیاز را در کره سرخ کرده هر دو را کنار بگذارید. گوشت چرخ کرده را سرخ کنید و بگذارید سرد شود. پیاز را خرد کرده و لپه را به آن افزوده خوب با هم بیامیزید. سیب ها را با مخلوط فوق پر کنید. روی سیب آن قسمتی را که کنار گذاشته اید مجددا بگذارید سپس سیب ها را در قابلمه پهلوی هم چیده و در فر ۳۵۰ درجه نهایت به مدت نیم ساعت بپزید. وقتی که سیب ها نیم پز شده آن را از فر بیرون آورده و در مخلوط سرکه و شکر ریخته مجددا آن را در فر بگذارید تا کاملا پخته شود. این دلمه را می توان بدون فر هم درست کرد.