پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

دوقوس‌ ماهی‌


● مواد لازم‌:
▪ ماهی‌ متوسط: ۱ عدد
▪ رب‌ گوجه‌ فرنگی‌: ۲ قاشق‌ غذا خوری‌
▪ نمك‌ و ادویه‌ و زعفران‌: به‌ میزان‌ كافی‌
▪ سیر: ۵-۶ حبه‌
▪ پیاز متوسط: ۱ عدد
▪ فلفل‌ قرمز: ۱ قاشق‌ غذاخوری‌ …

مواد لازم‌:

ماهی‌ متوسط:

۱ عدد

رب‌ گوجه‌ فرنگی‌:

۲ قاشق‌ غذا خوری‌

نمك‌ و ادویه‌ و زعفران‌:

به‌ میزان‌ كافی‌

سیر:

۵-۶ حبه‌

پیاز متوسط:

۱ عدد

فلفل‌ قرمز:

۱ قاشق‌ غذاخوری‌

طرز تهیه‌:

ماهی‌ را پس‌ از شستن‌ و تكه‌ كردن‌ به‌ آن‌ نمك‌زده‌ و آن‌ را سرخ‌ می‌كنیم‌ وكنار می‌گذاریم‌.

سیرها را كوبیده‌ با پیاز رنده‌ شده‌ تفت‌می‌دهیم‌ و رب‌ گوجه‌ فرنگی‌ را در یك‌ لیوان‌ آب‌حل‌ كرده‌ و به‌ آن‌ اضافه‌ می‌كنیم‌. وقتی‌ به‌ جوش‌آمد، نمك‌ و فلفل‌ و ادویه‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كرده‌ ومی‌گذاریم‌ بجوشد، در آخر به‌ آن‌ زعفران‌ اضافه‌كرده‌ و روی‌ ماهی‌ سرخ‌ شده‌ می‌ریزیم‌. این‌ غذاتند می‌باشد و می‌توانید مواد را لابه‌ لای‌ برنج‌ هم‌گذاشته‌ و میل‌ نمایید.