پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
دوقوس ماهی
مواد لازم:
ماهی متوسط:
۱ عدد
رب گوجه فرنگی:
۲ قاشق غذا خوری
نمك و ادویه و زعفران:
به میزان كافی
سیر:
۵-۶ حبه
پیاز متوسط:
۱ عدد
فلفل قرمز:
۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ماهی را پس از شستن و تكه كردن به آن نمكزده و آن را سرخ میكنیم وكنار میگذاریم.
سیرها را كوبیده با پیاز رنده شده تفتمیدهیم و رب گوجه فرنگی را در یك لیوان آبحل كرده و به آن اضافه میكنیم. وقتی به جوشآمد، نمك و فلفل و ادویه را به آن اضافه كرده ومیگذاریم بجوشد، در آخر به آن زعفران اضافهكرده و روی ماهی سرخ شده میریزیم. این غذاتند میباشد و میتوانید مواد را لابه لای برنج همگذاشته و میل نمایید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست