پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

ماهی با طعم زنجبیل


ماهی با طعم زنجبیل

● مواد  لازم:
▪ ماهی قزل‌آلا: ۴ عد د ،
▪ پیاز متوسط: ۲ عد د ،
▪ سیر تازه: ۲ حبه،
▪ زنجبیل تازه: ۲ قاشق غذاخوری،
▪ لیموی تازه: ۲ عد د  و نمک، فلفل سیاه و روغن سرخ‌کرد نی: به میزان لازم.

● …

مواد  لازم:

ماهی قزل‌آلا:

۴ عد د ،

پیاز متوسط:

۲ عد د ،

سیر تازه:

۲ حبه،

زنجبیل تازه:

۲ قاشق غذاخوری،

لیموی تازه:

۲ عد د  و نمک، فلفل سیاه و روغن سرخ‌کرد نی: به میزان لازم.

طرز تهیه:

مقد اری روغن د ر کف ظرفی بریزید . ماهی‌ها را بعد  از شستن و خشک کرد ن د رون ظرف بچینید . زنجبیل‌ها را رند ه کنید  و روی ماهی بریزید . سیر را هم رند ه کرد ه و با نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید  و روی ماهی‌ها بپاشید  و بگذارید  به مد ت د ه د قیقه روی حرارت بماند . بعد  از این مد ت پیازها را ریز خرد  کنید  و با آب لیموترش تازه مخلوط کرد ه و روی ماهی‌ها بریزید  و د وباره آن را روی حرارت بگذارید . پس از پانزد ه د قیقه غذای شما آماد ه است. می‌توانید  آن را میل کنید .

یاد تان باشد  می‌توانید  این غذا را با فیله هر نوع ماهی د رست کنید .