پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
ماهی با طعم زنجبیل
مواد لازم:
ماهی قزلآلا:
۴ عد د ،
پیاز متوسط:
۲ عد د ،
سیر تازه:
۲ حبه،
زنجبیل تازه:
۲ قاشق غذاخوری،
لیموی تازه:
۲ عد د و نمک، فلفل سیاه و روغن سرخکرد نی: به میزان لازم.
طرز تهیه:
مقد اری روغن د ر کف ظرفی بریزید . ماهیها را بعد از شستن و خشک کرد ن د رون ظرف بچینید . زنجبیلها را رند ه کنید و روی ماهی بریزید . سیر را هم رند ه کرد ه و با نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و روی ماهیها بپاشید و بگذارید به مد ت د ه د قیقه روی حرارت بماند . بعد از این مد ت پیازها را ریز خرد کنید و با آب لیموترش تازه مخلوط کرد ه و روی ماهیها بریزید و د وباره آن را روی حرارت بگذارید . پس از پانزد ه د قیقه غذای شما آماد ه است. میتوانید آن را میل کنید .
یاد تان باشد میتوانید این غذا را با فیله هر نوع ماهی د رست کنید .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی پلیس تهران قوه قضاییه پلیس راهور هلال احمر سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا کارگران تورم
سریال نمایشگاه کتاب جواد عزتی تلویزیون عفاف و حجاب کتاب مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین انگلیس اوکراین ترکیه یمن افغانستان
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ
هوش مصنوعی هواپیما تبلیغات تلفن همراه اپل گوگل همراه اول مدیران خودرو ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن بیماری قلبی دیابت مسمومیت داروخانه