دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا
حلوای زنجبیلی
مواد لازم:
۱) آرد ۳ پیمانه
۲) پودر شکر یک و نیم پیمانه
۳ ) روغن جامد دوم و نیم پیمانه
۴) زنجبیل یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا آرد را در ظرفی می ریزیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس حرارت را خاموش و روغن را اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم. پودر شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم و در آخر زنجبیل را می ریزیم. حلوا را در سینی پخش می کنیم و روی آن پودر پسته می پاشیم. سپس در یخچال می گذاریم وقتی کاملا سرد شد، به صورت لوزی برش می دهیم. این حلوا برای سفره افطار مناسب است.
حسن زاده
مسعود پزشکیان ایران انتخابات انتخابات ریاست جمهوری پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم دولت چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری
آلودگی هوا تهران کنکور هواشناسی قتل شهرداری تهران سلامت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش پلیس راهور قوه قضاییه پلیس
بانک مرکزی خودرو قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو بورس بازار سرمایه واردات خودرو حقوق بازنشستگان دلار ایران خودرو
تلویزیون سینما عاشورا کربلا کتاب امام حسین (ع) سینمای ایران تئاتر رامبد جوان هنرمندان سریال
کنکور ۱۴۰۳ طب سنتی باتری
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه اسرائیل روسیه آمریکا انگلیس جو بایدن چین فرانسه حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال یورو 2024 خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس لیگ برتر علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات لیگ برتر تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا ترکیه
سرطان هوش مصنوعی سامسونگ ناسا فناوری
رژیم غذایی تب دانگ ویتامین طول عمر کاهش وزن آلزایمر پوکی استخوان سردرد تناسب اندام