شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

ماهی آزاد پخته شده با کنگر فرنگی


ماهی آزاد پخته شده با کنگر فرنگی

● مواد لازم برای برای ۴ نفر
▪ زمان پخت: ۲۵ دقیقه
▪ ۲ ق. س روغن زیتون
▪ ۲ ق. س موسیر
▪ ۲ ق. س مرزه
▪ یک دوم فنجان گوجه فرنگی
▪ ۱ قوطی کنسرو کنگر(حدود ۳۰۰ گرم)
▪ ۴ قطعه فیله ماهی آزاد (هر قطعه …

مواد لازم برای برای ۴ نفر

زمان پخت:

۲۵ دقیقه

۲ ق. س روغن زیتون

۲ ق. س موسیر

۲ ق. س مرزه

یک دوم فنجان گوجه فرنگی

۱ قوطی کنسرو کنگر(حدود ۳۰۰ گرم)

۴ قطعه فیله ماهی آزاد (هر قطعه حدود ۱۲۰-۱۷۰ گرم)

یک دوم فنجان آب

۱ دسته شاهی بدون ساقه ،

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

موسیرها را در یک تابه با روغن زیتون با حرارت ملایم به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. سپس حرارت را زیاد کرده و آب لیمو ، مرزه، گوجه فرنگی‌های خشک شده و مغز کنگر را به مدت ۱ دقیقه آهسته هم بزنید و بجوشانید. ماهی‌ها را با نمک و فلفل مخلوط کنید و به مواد داخل تابه اضافه کرده و آب درون تابه ریخته به طوری که روی آنها را بپوشاند. بگذارید محتویات تابه بجوشد سپس حرارت را کم کنید . پس از ۱۲ الی ۱۵ دقیقه که ماهی‌ها پخته شدند آنها را از تابه خارج کرده و بگذارید مواد آهسته بجوشد. شاهی را در ۴ ظرف ریخته و ماهی‌ها را روی آن بگذارید و با گوجه فرنگی و کنگر آنها را تزئین کنید و مواد داخل تابه را روی آن بریزید.

ارزش غذایی

کالری :

۳۲۸

چربی:

۱۰

پروتئین ۳۲

کلسترول:

۷۴

سدیم:

۵۶۴

کربوهیدرات:

۱۴