سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

کیک اسفنجی ژاپنی


کیک اسفنجی ژاپنی

ابتدا فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

مواد لازم:

کره: ۶۰گرم

شیر پرچرب: ۸۰میلی لیتر

آرد: ۴۰گرم

تخم مرغ: یک عدد

زرده تخم مرغ: ۵عدد

سفیده تخم مرغ: ۵عدد

وانیل: کمی

شکر: ۱۱۵گرم

نمک: نوک قاشق مرباخوری

پودر تارتار: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

قالب چهارگوش مناسب آماده کنید.

کره آب شده و شیر داغ را با هم مخلوط کنید.

آرد الک شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

زرده تخم مرغ زده شده و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

در ظرف جداگانه ای، سفیده تخم مرغ را بزنید تا کف کند، سپس شکر، تارتار و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد.

یک سوم سفیده تخم مرغ زده شده را به آرامی و طی سه مرحله، به مخلوط زرده اضافه کنید.

توجه کنید مایه کیک را نباید بیش از حد هم بزنید.

مایه را در قالب بریزید و بگذارید به مدت ۳۰ تا ۳۵دقیقه در فر بماند.

کیک را از فر درآورید و برگردانید و روی سینی پنجره دار قرار دهید تا خنک شود.