سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
کیک اسفنجی ژاپنی
مواد لازم:
کره: ۶۰گرم
شیر پرچرب: ۸۰میلی لیتر
آرد: ۴۰گرم
تخم مرغ: یک عدد
زرده تخم مرغ: ۵عدد
سفیده تخم مرغ: ۵عدد
وانیل: کمی
شکر: ۱۱۵گرم
نمک: نوک قاشق مرباخوری
پودر تارتار: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
قالب چهارگوش مناسب آماده کنید.
کره آب شده و شیر داغ را با هم مخلوط کنید.
آرد الک شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
زرده تخم مرغ زده شده و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در ظرف جداگانه ای، سفیده تخم مرغ را بزنید تا کف کند، سپس شکر، تارتار و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد.
یک سوم سفیده تخم مرغ زده شده را به آرامی و طی سه مرحله، به مخلوط زرده اضافه کنید.
توجه کنید مایه کیک را نباید بیش از حد هم بزنید.
مایه را در قالب بریزید و بگذارید به مدت ۳۰ تا ۳۵دقیقه در فر بماند.
کیک را از فر درآورید و برگردانید و روی سینی پنجره دار قرار دهید تا خنک شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا رافائل گروسی اصفهان نیچروان بارزانی محمد اسلامی رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی دولت انتخابات دولت سیزدهم شورای نگهبان
هواشناسی شهرداری تهران قتل تهران حجاب سازمان غذا و دارو آموزش و پرورش فضای مجازی وزارت بهداشت شهرداری سلامت پلیس
مالیات قیمت طلا قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان مسکن دلار بورس
نمایشگاه کتاب تلویزیون سینما افعی تهران دفاع مقدس موسیقی سریال تئاتر سینمای ایران کتاب صدا و سیما فیلم
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان فضا
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه رفح چین نوار غزه طوفان الاقصی اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس ذوب آهن لیگ برتر نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی رئال مادرید سپاهان جواد نکونام
هوش مصنوعی ناسا سامسونگ اپل آیفون مایکروسافت باتری گوگل اندروید ماهواره اینوتکس
بیماران خاص مواد غذایی ویتامین رژیم غذایی زیبایی بیمه کاهش وزن دندانپزشکی فشار خون